Jag är typ döv!

Huga, lång dag idag!

Vaknade imorse på heeeelt fel sida, nivet som man gör ibland utan någon egentlig anledning? Asjobbigt faktiskt. Hursomhelst, började 10 idag med Kultur och Stilhistoria, där vi fick en uppgift att skriva om kulturen och stilen ett speciellt årtal från 1900-talet. Jag fick 1900-1910, bleh. Har googlat men hittar inte ett skit. Ska nog klaga.
Sen hade vi mentorstid, där vi egentligen bara klagar haha.

Sen vare lunch. Jag åt tre fiskpanetter med sås och tre glas mjölk. Det var gott!
Drog till stan med Kioskis och McChicken, eftersom Kioskis skulle ha nya jeans. Hon hittade ett par i första affären vi gick in i, så det blev en kort shoppingrunda. Träffade dock en Efram, det var trevligt! :D

Sen drog Kioskis hem och jag följde med en sväng hem till McChicken och satt och snackade ett tag. Hann inte vara där så länge eftersom jag skulle möta Mammut vid gullmarsplan. Där var jag på hörselkontroll, och nu ska ni få höra! (hahahahahha)

Jag har alltså nedsatt hörsel på båda öronen. Jag är inte döv, jag har mild hörselskada men det är tillräckligt mycket för att jag ska få hjälp med det. Jag har t.ex. svårt att höra vad folk säger i matsalen, eller om det är mycket bakgrundsljud. Eller när folk mumlar, eller pratar tyst i ren allmänhet.
För att fixa detta ska jag alltså få hörselapparat. Eftersom jag hör dåligt på båda öronen kommer jag på en till varje öra. De ser ut såhär
Och ja, jag ska såklart ha en rosa.

Den rosa delen sitter bakom örat, och "sladden", som är genomskinlig går in i örat. Det syns inte alls speciellt mycket när man har den på sig och det känns inte speciellt mycket alls. Den är platt och väger typ inget alls.

Sen finns det andra grejer man kan få vid behov.

T.ex. en liten dosa, som man kan ha runt halsen (eller typ i fickan för min del) med knappar på. Den kan man koppla ihop med hörselapparaterna och t.ex. sin iPhone, och lyssna på musik genom hörselapparaterna. Man kan även prata i telefon genom dem. Det ska jag be om, eftersom jag lyssnar på sjukt mycket musik typ jämt skulle det vara awesome!

Sen kan man få en specialapparat som folk kan sätta på sig som man vill höra extra mycket, t.ex. om man har en lärare som man inte hör så bra. Eller för min del, när jag har kunder. Inga fler awkard-moments när man inte hör vad de säger utan bara nickar och ler för att verka trevlig haha!
Sen finns det tusen andra mojänger som ska hjälpa till, med det är iaf de sakerna jag troligtvis ska få.

Allt detta är gratis tills du fyller 18!
Så har du problem med hörseln kan jag bara säga, passa på!

*****

Efter hörselkontrollen drog jag och Mammut in till min praktiksalong. Min praktik börjar imorgon och jag kommer vara där varje onsdag. Visste inte vilken tid jag började så jag åkte helt enkelt in och frågade. Börjar 10 imorgon och slutar 16, score! Extend heter salongen, tror jag skrivit om den tidigare, och ligger på söder i sthlm.
Är fett pepp! :D Det ska bli skitkul! Skönt att ta en paus från skolan också en gång mitt i veckan, göra något annat. (slippa jobbigt folk...)

Nu måste jag gå och blåsa håret och sova, vill ha en god natts sömn och vill verkligen inte försova mig imorgon!

Godnatt älsklingar, hoppas detta enorma inlägg var roligare än de andra som kommit på senaste tiden! :*


Tråkig dag ju (oj vad jag klagar...)

Idag är jag ett vrak, och jag tänker inte sitta här på bloggen och låtsas som något annat. Vaknade och var bara skitirriterad på allt. Jobbigt ju.
Har snorat hela natten och jag känner mig rätt slö i kroppen. Och hostar, inte torrhostar utan typ slemhostar, typ hela tiden. Det suuugeeer.
Har iaf bara två lektioner idag, Kultur och Stilhistoria och Mentorstid, inte så jobbig dag alltså. Men sen ska jag svänga förbi min praktiksalong och kolla när jag ska vara där imorgon, och sen är hörselkontrollen och göra läxor. Bleeeeh, tråkig dag ju.
Aja.
Nu ska jag hoppa i duschen, måste skynda mig!
Blog you later!

97822379 läxor :(

Hej bloggen!

Här sitter jag och snorar. Har redan ett berg med läxor och det är inga roliga saker...Bleh.
Imorgon blir ändå rätt najs, börjar 10 och slutar 12.15, sen ska jag på hörselkontroll klockan 16.30. ÄNTLIGEN! Hoppas bara att jag har så stora problem att jag får hörselapparat.

Idag har jag haft frisörlektion, egen hårvård rätt så soft. Sen samhällskunskap, ännu softare. Sen fucking historia, med typ den enda läraren som jag hatar. Älskar livet liksom :(
Fick 25 sidor i läxa av kärringen tills på torsdag. Första lektionen!! Inte okej någonstans.
Så nu ska jag sätta mig och plugga hela kvällen. Ska lägga mig rätt så tidigt (säger jag bara för att jag försöker intala mig själv att jag kommer göra det, kommer troligen sitta uppe och prata med pöjken halva natten...)

Så...back to work!


Tillbaka :)

Var somsagt hos pojken hela helgen, det var awesome <3
Nu är jag supersen till skolan och bloggar mer när jag kommer hem!

Bloggrubrik

Godmorgon.
Eller förmiddag för vissa kanske.
Igår var helt gaaalet!
Vaknade fem, gick hemifrån sju, började skolan vid 8, slutade vid tre, gick på stan och käkade sushimiddag med Anna och fikade med tjejerna efteråt. Sen vid tolv-tiden drog vi till en fest och sen kom jag hem vid två. Hade då varit vaken i 21 timmar. Inte okej. Var så jävla trött! Somnade direkt och vaknade vid 11 då min mobil ringde, annars hade sovit längre.
Nu har jag precis käkat frukost och sitter här och bloggar. Ska sen hoppa i duschen, tvätta håret och allt sånt. Sen ska jag ta mitt pick och pack och dra till pojkvännen. Är där över helgen så då blir det inte mycket bloggande. Inget alls faktiskt.
På måndag börjar första riktiga skolveckan, på onsdag har jag första praktikdagen och då kanske jag kommer blogga mer, kanske har mer att blogga om :)
Nej, nu måste jag verkligen gå!
Puss! :*

Godmorgon!

Åh visst älskar ni mina fina kreativa rubriker? Japp! *stolt*
Nu måste (borde) jag skynda mig, har varken smink eller hår och ska gå om en halvtimma, iiiieek!
Vet inte heller riktigt vad jag ska ha på mig för det ser askallt ut! :(
Får väl slänga på mig någon ful kofta haha!
Hörs sen! :*

<3


Näe

Skolan har börjat och jag har just nu ingen jävla lust alls att blogga. Kanske imorgon.

<3

U2 - Still Haven't Found What I'm Looking For

BRB

Nu drar jag iväg för att träffa mina cheyer Tilda och Emma, det vankas tjejsnack och tv-spel tror jag ;)

Sleek Curaçao eyes

Som jag egentligen inte alls blev nöjd med men jag visar ändå! 


Ögonbryn: Pop Beauty eyeliner

Ögonskugga: Från Sleek Curaçao-paletten, MAC Carbon, IsaDora Waterproof eyeliner och nån random mascara.

Godmorgon!

Varför är jag uppe såhär tidigt?
För att jag ska komma upp imorgon. Bleh. Vill soooovaaaa, men jag är fett duktig och gör inte det.

Igår var jag hos Johan hela kvällen och det var helt underbart, jag älskar honom mer och mer för varje sekund som går, det är helt sjukt att jag hittat en sån underbar kille som vill vara med lilla mig! 
Har legat hela natten och sniffat på tröjan jag snodde av honom, mhmm...

Hursomhelst.
Klockan 14:15 går min buss till Tilda, fram tills dess ska jag käka frulle, göra mig iordning och typ...vakna. Sega.

Och kanske blogga om något ni tycker är roligt att läsa om.

1 månad med världens finaste <3

Godmorgon fina bloggläsare!
Nu sitter väl de flesta av er i skolbänken och har ångest. Men inte jag, tjoho! 

Vaknade för en timma sedan och har egentligen inte gjort ett skit, men jag ska snart hoppa i duschen och äntligen tvätta håret! Sen ska jag käka en fet jävla tjockisfrukost med omelett och frukt och hela den skiten.

Sen klockan 14 åker jag till Kulturama och hämtar upp min lilla pöjk som börjat skolan igen*, så åker vi hem till honom och myser för idag är det en månad sen vi blev tillsammans!
Mwhihihi :3


*Han gick ut gymnasiet i våras men ska gå en vuxenkurs i foto, det är det han håller på med. Han är 91a, för er som vill veta mer! :D (jag gissar på att alla är fett nyfikna. eller ba K. )


Huuursomhelst, det är typ det enda jag har att blogga om idag tyvärr. Min blogg har börjat bli så tråkig.... :(

Hur ser jag ut nuförtiden?

Typ något sånt!

SZW

Tänkte börja detta inlägget med att svara på en kommentar från förra (tror jag)
Jonna, ja det var jag som hade rosa hår och var vid den Blå Lagunen! Haha roligt att du såg mig!

Som vanligt har jag inte riktigt tid att blogga längre :(
Igår träffade jag pojken, så gick vi och kollade på Stockholm Zombie Walk. Jag träffade typ vad som kändes som tusen människor, haha kände mig populär och Johan ba Jisses va många du känner!
Sen fikade vi i gamla stan, och så lyckades han övertala mig att vi skulle åka hem till mig, eftersom han aldrig varit här. (mest för att det är så jävla stökigt och ja, lite smutsigt och jag vill helst hålla det för mig själv liksom...)
Så vi var hos mig och käkade middag och han gick inte förens typ halv ett inatt, annars hade jag kanske bloggat efteråt. Blir lätt så sent för man vill ses så mycket som möjligt.

Idag är det utomhusbio i Rålis, så då ska jag, Johan och Rebecca dra dit! Det är någon film om Håkan Hellström som de båda vill se (inte jag, usch och fy!) så jag hänkar på!

Imorgon är det min och Johans månadsdag, tänk att det redan gått en månad sen vi blev tillsammans! Helt sjukt hur tiden går så snabbt ju! Vi ska iaf vara hos honom och mysa och kolla på film, typ det bästa man kan göra <3

På tisdag ska jag spendera min dag med finaste cheyerna Tilda och Emma, och sen på onsdag börjar jag skolan!

Nu ska jag faktiskt hoppa i duschen. Som alltid, ett såndär tråkigt inlägg så ni vet att jag lever typ.

Jag finns även, mycket aktivare, på twitter och tumblr, bilddagboken och facebook!
(hoppas att länkarna funkar nu då..)

jevligt sur

Skrev ett fett jävla blogginlägg, sen dog internet.

Tillbaka på riktigt!

Åh gud, jag känner mig lite elak som har varit borta från bloggen så länge!
Har inte varit hemma, och när jag väl har varit hemma har jag varit upptagen eller lat.
Sorry! Nu när skolan börjar igen och man får rutiner kommer jag fortsätta blogga som vanligt!

Så, vad har jag gjort senaste tiden?
Jag var i Malmö i slutet av juli, och Landskrona och i Danmark. Sen var jag även på landet några dagar.
Var hemma på Pride, någon som såg mig där? :D
Sen har jag varit en vecka på Gotland, kom hem där i från i söndags.
Som alltid tänkte jag dela med mig av veckans planer typ. I måndags träffade jag min fina pojkvän, igår var jag och fikade med Nora och mötte upp Kioskis och McChicken en stund.

Dagens planer blir först att komma ur sängen. Har varit vaken i en timma men fastnat framför datorn höhö
Sen ska jag städa lite och fixa, och sen ungefär vid tretiden kommer fina Emma hit! Yey! :D

Imorgon ska jag hem till Star, sen ska jag nog spendera helgen med pojken eftersom han börjar skolan på måndag!
Som för övrigt blir våran 1månadsdag :D<3


Nu ska jag sluta babbla! Vi hörs senare :*

Jag och världens finaste pojke! <3

Nu är jag hemma!

Ett riktigt blogginlägg kommer senare :)

Still not home yet

Är fortfarande inte hemma, kommer på lördag och då blire bildbomb!
See ya then!

RSS 2.0