multitasking

Sitter och är multitasking; pluggar, kollar på The Big Bang Theory och torkar håret. Har typ tappat massor eftersom jag passade på att färga om håret.
Okej, jag har inget vettigt att skriva.
Hejdo.

afk

Har varit lite AFK idag. Somnade vid 22 och sov i 13 timmar (välbehövligt!!) och hela dagen idag har jag legat i sängen med The Huvudvärk of Doom och illamående på det. Sen petade mammut upp mig så jag kom in i duschen, nu lever jag igen. Eller, iaf lite mer än innan.
Har precis käkat och väntar just nu på att The Big Bang Theory ska ladda klart. Mammut var snäll och köpte popcorn som jag ska poppa, men för det måste jag diska av en kastrull. Alltid dessa hakar.
Imorgon blire plugga till matteprovet på tisdag, städa och kaaaanske gymmet. Om mammut tillåter, eftersom jag fortfarande är lite raspig i halsen och snorig. Vi får se helt enkelt.
Idag är jag osminkad med McHår, så det blir inga bilder. Det finns planer på att tvätta håret imorgon, vill jag tillägga.
PUSS!

Läskigt. fo real?


konstiga dagar

Jag har haft två konstiga dagar i rad nu, och där imellan en konstig natt.
Inatt somnade jag tidigt, vid 22 ungefär. 23.30 vaknar jag av att jag är törstig. Går upp och dricker, somnar snabbt om igen. Vaknar igen vid 02.30 och är ännu törstigare än förrut. Enorma cravings för juice så jag går upp och dricker upp hela paketet. Sen går jag tillbaka till sängen igen och somnar.
Hur normalt är det liksom??
Tänkte göra en videoblogg med OOTD osv men vi får se om jag orkar. Jag kom hem för ungefär en halvtimma sen, eftersom jag var på stan med Julia aka Kioskmongot, en tjej i min klass.
Nu är jag skittrött så jag ska ta något att käka och lägga mig i sängen med film eller nåt. Skönt!
Ikväll blire hemmakväll med mjukiskläder och somna tidigt, imorgon ska jag nämligen på tjejmiddag och då måste jag vara pigg :D
Hare bra, ni är bäst <3

panic

Gomorgon!
Just nu sitter jag och käkar en något annorlunda frukost - mosad bulle, cola och tre mandariner. Oh well, klagar inte. Jag har dock ganska lite bråttom efter frullen så nu ska jag skynda mig. Jag måste lämna stället 9.45 och då har jag typ en timma på mig från nu....PANIIIIK!
Hörs senare!

Videoblogg den 27 januari :)


concealer cant hide all my pink nightmares

Jag har haft såna fruktansvärda mardrömmar, så imorse när jag skulle upp, gick det bara inte. Har inte sovit en blund i natt, om man inte räknar med de 2 timmarna jag sov mellan 8 och 10. Men nu är jag uppe, och eftersom jag bara har en lektion efter lunch som jag ändå inte skulle hinna till, stannade jag hemma idag.
Dagens planer blir istället att käka frukost, ta en dusch och göra iordning sig (inte se lika trött ut som man är) och sen kommer en tjej hit för att få sina dreads insatta. Efter det blir det väl lite skrivande på skolgrejer och vila, för imorgon måste jag till skolan! Vi har dessutom ingen bild imorgon så vi börjar 10.30 dvs sovmorgon.

har skaffat en liten...

...Logga! Kolla vad fin :D
Vad tycker ni?

wierd

Hellu darlings ;)
Idag har jag haft en konstig dag.
Inatt drömde jag fett konstigt, och jag tänker inte ens försöka att förklara. Sen när jag väl var i skolan, på lunchen kom en random snubbe fram till mig och ba "Är du konventare?" Jag ba eeh ja jag var på senaste Uppcon. Han ba naaajs kommer du nästa; eh ja osv. Sen går han. Random. Aldrig sett honom förrut.
Sen var jag hos skolsköterskan. Hon mätte och vägde mig (165 cm lång Jag har växt fan 5 cm!! och så väger jag 56. Japp) och så, hon botade även min förkylning typ och gav mig några tabletter som skulle hjälpa, eller nåt. Sen snacka hon en massa annat, haha jag var där i TVÅ timmar! Missade resten av skoldagen... Inte mitt fel!
Träffade gamla klasskompisar på vägen hem. Och så var det helt släckt vid hela Hötorget-stationen. Kolsvart. Det enda ljuset var skyltarna med när tågen som kommer, och tunnelbanan jag satt i. Mysigt!
Nu har jag käkat och halvt dött, och ska nu plocka upp all tvätt och disk. Znark. Jag vill sova!
Imorgon har jag kund och...juste fan har en rest-läxa tills imorgon från att jag varit sjuk. Fan.
Okej, vi hörs senare!
Favorit i repris

tjejen som tappade bort allt

Hej fina bloggläsare! Haft en bra dag?
Det har inte jag haft :(
Sov inte alls tillräckligt inatt till att börja med, trodde jag skulle ha MatteB-prov så jag satt uppe halva natten och försökte plugga på eftersom jag varit sjuk utan böcker förra veckan. Sen kom jag dit och Nej vi har prov nästa vecka. Puh! Hade iaf missat en viktig genomgång förra veckan, mindre kul.
Sen hade jag Hälsa, som var denna gång om könssjukdomar. Inte sådär hurra-kul.
Lunchen var skitäcklig, vem kommer på att dränka kassler i currysås?? Jag fattar bara inte.
Seeen så skulle vi rulla permanent på frisörlektionen, det gick inte lika bra som det brukar, och jag var sjuuukt trött. Och hungrig. Så på vägen hem fick jag en macka av Julia. Eller ja, hon skulle köpa en från en såndär automat men hon ville ha smaken som låg bakom, så hon köpte två och donerade den hon inte ville ha till mig. Den var inte god men stillade hungern. Gick sen förbi Ica och köpte cola, glad!
Nu är jag halvdöd och ska snart gå och lägga mig. Nej jag skojar inte, jag ska ta bort sminket och byta om så ska jag bädda ner mig och kolla på en film. Sen efter det är det läggdags, och sover jag inte innan 22.00 är det fy skäms på mig. För jag ska upp 5.30 varje morgon resten av veckan, så jag gör mig själv en tjänst och sover tidigt.
Imorgon ska jag till skolsköterskan och kolla längd, vikt, hörsel och sånt. Fick ett papper jag skulle fylla i, de frågade om regelbunden mens. Jag har ingen mens. Något sånt alternativ fanns inte.
Duckface!

trötter :o

Godmorgon!
Idag är jag så trött att jag är rädd för att somna på tunnelbanan. Eller ja, det skulle ju vara rätt så skönt...
Nu har jag precis klätt på mig och käkat, och håret och sminket väntar. Min hosta blir bara värre och värre, vilket gör att jag känner mig ännu tröttare :(
Okej, jag hinner inte skriva mer nu!

bestiizzz :D

Du är finast <3

Hemma igen!

Nu är jag hemma igen.
Blev en fika och en tur på stan, jättetrevligt! Tänk, jag har inte träffat henne på en månad! Helt galet.
Eftersom jag var tidig, i vanlig ordning, strosade jag bort till PUB och MAC, såklart. Snackade med den trevliga tjejen som jobbar där i säkert en kvart, jisses vad trevliga de är! Vissa är dock mindre trevliga, de som jobbar på Åhléns är inte lika trevliga, känns som att de är lite stressade.
Hursomhelst, nu är jag hemma och hur trött som helst. Köpte en Pomelo på Ica som jag ska käka, sen ska jag faktiskt dra mig i sängen.
Så detta blir väl ett gonatt :D

nu drar jag till stan!

Nu har jag precis käkat och nu ska jag dra in till stan och träffa Juss!
Så...ja, vi hörs väl när jag är hemma.
Herrå! <3

2 timmar

Hej alla finisar!
Nu är jag tillbaka hemma igen, hade ju somsagt (?) bara en lektion så yey :D
Hade datorkunskap, första lektionen för mig eftersom jag var sjuk förra veckan. Och shiit va roligt det var! Snubben var astrevlig och så pillade vi i Photoshop, "sminkade", skitkul. Haha inte för att låta dryg men jag var bäst :D Kanske också för att 1) Jag var den enda som hade använt ps förrut och 2) Jag var den enda som tyckte det var kul. Oh well...
Passade på att hämta matteboken också, så nu blir det plugg till provet imorgon! Känner mig rätt så säker på andragradsekvationer som kapitlet handlar om, men jag behöver gå igenom lite problemlösning känner jag.
Nu är klockan tre och om 2 timmar ska jag träffa Jussan. På den tiden ska jag hinna plugga matte och käka något, eftersom jag var sämst imorse och glömde äta :D
Ser ni någon skillnad på spegelbilderna? Jo, Mammut torkade av min spegel! Haha den var sjuukt smutsig :D

Godmorgon!

Godmorgon på er!
Sitter just nu och sminkar mig, måste hinna till tåget som går om 20 minuter...tror ni jag hinner? :D
Har egentligen inte tid att skriva mer nu, och inget att skriva heller för den delen, så vi hörs när jag kommer hem!

planer för imorgon

Nu är det läggdags för mig eftersom jag förhoppningsvis ska till skolan imorgon. Har inte varit där på en vecka och har bra en lektion, så det blir en softdag vilketsom. Hoppas iaf att jag känner mig pigg nog att dra dit, eftersom jag gärna vill sminka mig, fixa håret, ta på mig kläder och gå ut. Gillar't.
Ska även ev. träffa Jussan efter skolan, så jag vill supergärna att det blir av.
Gonatt fina bloggläsare, även fast ni suger på att kommentera, vi hörs imorgon :D <3

fanns på blogg.se startsida så då måste man ju göra den, right?

Din stil i en mening: Bekvämt och tight skulle jag nog säga!
Stilförebild: yesterdaysvomit och bara folk på stan sådär :D
Vad inspireras du av i vår: Egentligen ingen aning...
Vad tror du på inför våren: Ingen aning, jag är inget modelejon. 
Det bästa basplagget i vår: Svarta linnen, alltid. Året runt. 
Färger i vår: Svart, vitt, grått och rosa. Iaf just nu
En ideal outfit i vår: Antingen linneeller stor tröja, leggings och stora skor eller t-shirt, mörka jeans, kofta och mindre skor. 
Skor eller väska: Skor tror jag. Väskor känns mer som en belastning, även fast man måste ha dem och de kan vara fina. 
Do’s and don’ts: Do's: Svart! Alla passar i svart! Don't: Copy someone. Alla passar i olika grejer, och kopierar man någon rakt av brukar man oftast inte passa i det. Inspireras och anpassa är en annan sak. 
Ditt senaste köp:
Svarta kilklackar från nelly, snart kommer de på posten!
Tre saker på vårens önskelista: Större hår, piercingar och lite roligare garderob aka mer kläder.

NOTD: Frankenlack

Jag gjorde ett frankenlack igår, dvs egenblandat.
Såhär blev det :)
Ett lager:
Två lager (i bättre ljus)
Det är ett jelly-based glitterlack, urfint! Dock himla svårt att fånga på bild, det är så mycket finare än på bilderna.

i'm back

Hello bitches :D
Nu är internet fixat, woho!
Igår var jag i Forum Nacka med mammut och syster, handlade lite på New Yorker som ni inte får se eftersom jag är lat. Okej, sneak peak då ;)
Annars händer det inte så mycket. Jag är sjukt bitter idag för min förkylning verkar ha kommit tillbaka, och jag orkar verkligen inte vara sjuk längre. Blir så deppad liksom.

Rawr!


Brb

Mitt internet har totalförsvunnit så jag ska ringa Comhem på måndag, så fram tills dess blir det tomt här, bara så ni vet!

haha helt klockrent



Beställt!

IIIIHH!!

Rapport från sängen

Nu ska jag snart hoppa i duschen. Har precis käkat middag, bestående av en mandarin. Förkylning makes my apetite go away typ.

Juste, thihih blev jätteglad när Mammut kom hem. Inte för att hon kom hem (eh okej jo, just nu blir jag glad för all sällskap jag får) utan för att jag hade fått pakeeet! :D Tänkte visa senare i ett separat inlägg.
Fanva jag är pepp på att bli frisk asså!

Room

Jag vill verkligen göra om i mitt rum. Ut med allt som inte behövs, måla om och fixa mys. Mitt rum är så jäkla stelt just nu. Vita väggar, vita och svarta möbler, och sen på det asmycket onödiga saker som ligger huller om buller. Inget mysigt alls. Trivs inte. Väldigt opersonligt liksom.
Så, jag tänkte...
  • Måla om väggarna i rosa!
  • Sätta upp lite roliga grejer på väggarna, tavlor bilder osv
  • Skaffa ett sminkbord
  • Ut med stora bokhyllan och gamla trasiga skrivbordet som bara tar plats
  • Textiler! Massvis med kuddar i sängen, fint överkast och lite sånt
Här är lite inspirationsbilder. Jag vill ha svart, vitt och rosa i rummet.
(Zebratavlan är från Ikea och jag har dregglat över den i säkert 3 år, mammut låter mig i köpa den, venne varför)
Åh, hoppas att jag kan fixa så att jag blir nöjd innan jag flyttar ut!

the avenue


ingen rolig rubrik

Tja.
Nej jag vaknade inte nu. Jag vaknade för fleeera timmar sen, men har inte orkat blogga. Orkar inte nu heller iofs, menmen. Finns inget att skriva om. Blogga är inte så kul när man bara ligger i sängen...
Imorgon är det fredag. (nej jag är inte duktig och håller reda, det står på mina p-piller haha) och imorgon händer det saker! Klockan typ 8 på morgonen kommer det en byggarbetare och ska typ försöka fixa vårat kök.
Sen på kvällen, eller typ eftermiddagen, kommer syrrans kompis hit.
Så imorgon ska jag upp ur sängen och duscha och allt. Jobbigt.
Nu ska jag värma på min 7e kopp te idag, eh asså det är stora koppar. 4 dl.
Ja jag gillar te med honung.

iPhone-muffins

Hur coolt är inte detta?
Hittade denna bild på fuckyeahkawaiijapan och blev minst sagt häpen. Vilket jobb!
Helt otroligt!

Vår-känslor!

Sitter just nu och gör min sista rest-uppgift från förra terminen. Hade bara denna och det går jävligt segt, men mammut hjälper mig lite och sen när denna är klar får jag sova!


Kommer vara hemma hela veckan från skolan, jag blir fasiken inte mycket bättre. Kommer ha en hel del att catcha upp, datorkunskap, bild, matte och sen har vi fått en fet frisör-läxa som jag kommer försöka klämma in också. Puh!


*****


Imorse när jag vaknade var solen framme. Himlen var blåååå och snön smälte på hustaken. Fick direkt vår-känslor. Woho!


vad jag har gjort idag

  • Sovit
  • Ätit brända pannkakor
  • Druckit te
  • Kollat på film
  • Suttit vid datorn
  • Nyst
  • Hostat
  • Snorat
  • Snytit mig
  • Käkat halstabletter
Åh denna dag känns så lyckad! <3

hår?

Jag är lite sugen på att ladda upp ALLT inom hår jag har gjort under åren.
Håller just nu på att leta efter bilder, jag har mer än hälften kvar och just nu är det mest mina hår som blivit färdiga, och jag har ungefär 70 bilder. Eh. Okej, med alla mina olika färger osv, och kundgalleri, kommer det säkert bli närmare 200 bilder. Helt sjukt. Så många kan man ju inte få plats med på en blogg-post, right? Kanske blir ett stort album på Facebook eller Bilddagboken, vi får se. Ska kolla om jag har gamla bilder på hårddisken, sen ska jag ordna dem i kronologisk ordning, så mycket som det går. Kommer bli ett jäkla jobb!

Hei söwtizarrrr :*
Nu är klockan egentligen sängdags, men för sjuklingen som inte kan sova pga täppt näsa så blir det filmtajm. Ska hämta isglass och mysa upp mig. Tror att jag ska kolla på någon trevlig barnfilm.
Min blogg är trålig. Sjukt tråkig design. Behöver främst en ny header. Sen behöver jag lite färg i menyn tror jag. Och kanske lite roligare meningsfullare inlägg. Men det kommer inte nu, för när jag ligger hemma är mitt liv inte så jävla roligt att blogga om.
Just saying.

Fixar bloggen...

Sitter just nu och flyttar hit gamla inlägg från min inte-så-jättegamla-blogg.
Går rätt segt men det går framåt!
Ligger ju fortfarande sjuk i sängen så jag orkar inte med något annat, samtidigt som det känns bra att ha något att göra.
Antagligen imorgon eller iallafall denna vecka kommer jag börja blogga normalt igen, och inte bara lägga upp gamla inlägg. En ny header ska göras och sånt också. Denna vecka kommer väl bli en fixa-bloggen-vecka.

Vill ha: Paletter

Too Faced Liquifeye Kit
Urban Decay Deluxe Palette
Sugarpill Burning Heart och Sweetheart paletterna

Vår-outfit

Längtar tills det blir tillräckligt varmt för detta....
Har redan de randiga leggingsarna.
Allt är från hm utom tröjan (gina tricot) och skorna (nelly), och leggingsarna då.

Youtube-guys

GregoryGORGEOUS
GregoryGORGEOUS
xxmichaeljames
Sphirex

Saw-maraton

BRB :D

mår jävla kasst :(

Ligger i sängen och är jättesjuk, förkyld och så. Himla fresh.
Langar gamla bilder så ni får något att dreggla över sålänge ;)
Tänkte ladda upp bilder från förra veckan men min kamera och iPhoto har nåt gräl.

Tronica

China Glaze kommer ut med en ny Holo-kollektion, och ingen kan vara gladare än mig. Jag är dö-kär i holo-lack och har letat mig blind på de från tidigare kollektioner.

  • Techno Teal – Turquoise Holographic
  • Virtual Violet – Violet Holographic
  • Electra Magnenta – Magenta Holographic
  • Gamer Glam – Purple Holographic
  • High Def -  Blue Holographic
  • Hologram -  Silver Holographic
  • Hyper Haute – Rasberry Holographic
  • 3D Fantasy – Peachy Pink Holographic
  • Digital Dawn – Dusty Rose Holographic
  • Cyberspace – Taupe Holographic
  • Mega Bite – Gold Holographic
  • Laser Lime – Lime Green Holographic


Jag är sugen på alla utom Cyberspace och Mega Bite, mest för att de inte riktigt är mina färger.

 

Jag peppar ordentligt och den enda jag verkligen måste ha är Hologram. Hoppas den är lika fin som OMG.

Källa: Purity

Videoblogg den 15/1

En liten videoblogg från imorse :)

Dagens vill ha:

Ja, jag har också blivit en Jeffree Star-tönt...

Cupcakes taste like violence

Idag var det en tur på stan som gällde. Star, min kära goda vän hade byxor att handla och då följde jag med. Det var supertrevligt, som alltid, och vi fikade i säkert flera timmar. Hon är ett år yngre än mig men 1000 gånger smartare och mer allmänbildad. Star visar att åldern har inget med huvudet att göra ;) Hursomhelst, glömde ta bilder överhuvudtaget, hade kameran med men ibland har man så trevligt att det inte är det man tänker på. Nu är jag hemma, har blivit matad och nära påtvingad en semla, men jag totalprotesterade eftersom jag inte är för förtjust i semlor. Jag tror att min familj försöker göda mig.

 

På tal om påfågel, vad gillar ni mina astråkiga totalt o-orginella rubriker? Jag har alltid hjärnsläpp så jag tar en rad från en låt eller något.

 

*****

 

Min blogg är tråkig. Vad ska jag göra?

Fixa en ny header? Skriva roligare inlägg? Mitt liv är inte roligare än såhär. Och man vill ju inte blotta för mycket i bloggen. Dagens i-lands.

 

*****

 

Kan någon hjälpa mig? Jag försöker skaffa ett nytt alias, Spacefish känns så himla lame och inte alls "mig" nuförtiden, jag klär mig inte ens cyber längre. Jag vill ha något som...passar bättre. Fridde är inte ett alternativ heller. VanillaUnicorn ger ju ingen bild om vem jag är, eftersom jag varken är speciellt "vanilj-ig" eller ja, "unicorn-ig". Lol, älskar när jag gör nya ord. Som igår. Har en vegg-vecka och käkar bara vegitarianskt. Japp, du läste rätt, vegitarianskt. (Vadå, jag vet att det heter vegitariskt men vegitarianskt känns bättre i min mun)

 

*****

 

Nu ska jag sluta. Ingen kommer läsa detta ändå.


You can't stop looking at me

Fullt upp idag faktiskt. Kom till skolan klockan 8.oo för att höra att vi inte har varken bild eller engelska, istället en fet håltimme. Blev skitsur eftersom jag stressat till skolan för att komma i tid. Hursomhelst får vi göra arbetsmiljön på håltimmen, och sen när vi är klara får vi veta att vi får sluta för dagen eftersom hantverksorienteringen också blivit inställd. Så 9.2o slutar jag, och drar direkt till gymmet. Körde stenhårt i 45 minuter, var svintrött efter, himla skönt!

Så nu är jag hemma, har tagit mig ett skönt bad och nu sitter jag här och myser. Ska snart blåsa håret och ta en macka, för jag har ätit svindåligt och behöver få i mig något. Idag har jag käkat 2 rågbrödsmackor, juice och lite popcorn. Inte tillräckligt eftersom jag inte har käkat lunch.

 

På tal om mat, jag har ätit vegitarianskt hela veckan! Gjorde det först omedveten sen som en liten utmaning, dock tror jag att mammut har planerat kötträtt ikväll och eftersom jag inte gillar quorn eller tofu blir det väl kött för mig idag.

 

Haha jag vet, jag måste torka av spegeln!


lista

Du heter: Frida

Smeknamn: Fridde

Beroende av: Sömn, Popcorn, musik och mat.

Brukar du skratta för dig själv: Ja, eftersom ingen annan skrattar åt mina skämt. 

Vad står det i ditt senast inkomna SMS: Bravissimo!!!!! Henne ska vi ha!! /mammut

Var bor du: I storstaden

Trivs du där: Jez

Äger du några converse: Japp, ett par svarta

Sprit, cider, vin eller öl: I'm a cider geek

Är du allergisk mot något: Kiwi, apelsin, lavendel, annanas, filmjölk

Hur svarar du i mobilen: Beror väl på vem som ringer

Antal timmar sömn inatt: Typ 6-7

Brukar du komma i tid: Oftast är jag i tid, beror på var jag ska osv

När mår du bra: När jag får som jag vill :P

Vanligaste färg på dina kläder: Svart, grått vitt rosa just nu

Vad tycker du om fötter: Fötter är äckliga, alla fötter.

Vad saknar du: Gamla tider, sommar och en massa folk

Hade du en bra kväll igår: Nej, jag var svintrött och kämpade för att inte somna innan 21

Favorit dryck på morgonen: Cola är ju alltid favoritdryck, men det är ju inte så ofta man får det på morgonen.

Rakar du benen: Ja.

Är du blyg: Ibland

Sysslar du med någon idrott: Nej inte just nu

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ah...vet inte

Har du spytt offentligt: Ja säkert när jag var mindre

Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: Heheh...ingen aning.

Vad gör du i morgon: Blir väl skolan som vanligt sen ska jag gymma eftersom sista lektionen är inställd så jag slutar tidigare. Sen ska jag hem och ligga i sängen och kolla på barnfilmer medans jag gnäller om mitt osociala liv.

Vad längtar du till: Våren, sommaren! Och tills jag fyller år, Uppcon och till London.

Vad använder du för schampo: Det varierar faktiskt, just nu Tresemme colour-nåt. För färgat hår.

Hur gammal är du: Närmare 17 än 16 :))

Tycker du om någon just nu: Klart, jag tycker om en massa folk!

Gröna eller röda äpplen: Jag klarar inte av röda. Gröna. Hårda.

Gillar du golf: Nej :p

Vilken tid gick du upp idag: Vaknade 04:42 och gick upp 05:46

Har du sovit i din egen säng inatt: Ja

Har du strumpor på dig nu: Ja

Är det okej att gråta: Klart?

När grät du senast: Ingen aning, minns inte

Vad skulle du göra om du vann en miljon: Köpa en biljett till LA och flytta till värmen, shoppa och donera lite till mammut.

Bär du glasögon eller linser: Jag har linser.

Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Nej, typ allt jag äger är från HM <3

Har du piercing: Ja, smiley. (vill ha cheeks och septum himla gärna)

Vill du gifta dig: Inte än på ett tag iaf!

Vill du ha barn: Nej :)

Solar du ofta: Haha nej, jag är blek?

Är du bra på att laga mat: Jadå!

Är du flygrädd: Nej, jag älskar att flyga

Är du musikalisk: Haha....nej. 

Vad dricker du helst när du är törstig: Cola eller Mjölk.

Vilken är din favoritglass: Ben & Jerrys- Strawberry Cheesecake. Typ den enda glassen jag äter utom piggelin.

Tror du på ett liv efter döden? Njaaaee....vet inte riktigt vad jag tror.

Tycker du om sushi? Ja, Fridde <3 Sushi

Vad äter du helst när du ser på film: Popcorn! Och läsk.

Har du tandläkarskräck? När man har rotfyllt utan bedövning så finns det bara ett svar på den frågan: Nej. I like to go to the dentist!

Är du morgon- eller kvällsmänniska: Kvällsmänniska ibland, morgonmänniska ibland. När jag vaknar innan fem på morgonen varje dag blir jag en morgonmänniska, men jag kan vara en sån som ugglar hela natten, som på jullovet liksom.

Vilken ögonfärg har du: Blå/grå :( 

Biter du på naglarna: Nej, de klarar de själva av så bra. (att gå av)

Röker du: Nej, och jag har faktiskt aldrig provat.

Hur ofta tränar/motionerar du: Tränade dans jättemycket förrut, nu blir det gymmet några gånger i veckan, typ 3. Skulle ha gått idag men är sviiintrött så jag ska gå imorgon också. Annars går jag tisdagar och söndagar också.


Videoblogg den 5 januari :)


Har varit vaken i 12 timmar redan...

Tänkte blogga igår kväll också men datorn ville inte, så det blev inte så.
Nu har jag precis kommit hem, jag är så trött så...jag vet inte. Orkar inte skriva något vettigt hursom, så jag ska lägga mig och kolla på film och försöka hitta något att äta.
Bildbrist eftersom iPhoto har brytit kontakten med mig, så här är en gammal från förra året :P

1, 2, 3, 4!!

Idag har varit en jäkla lång dag! Första dagen i skolan, sen efter det drog jag till gymmet, duktig som jag är :) Nu är jag hemma igen och har käkat, dags att börja på läxorna. Har två grejer som ska bli klara denna vecka, sen kommer det nytt. Fick Mvg i Frisörteknik A, woho! Är lite förvånad men jag tackar och tar emot. På gymmet joggade jag 2 km, körde lite spinning och rodd-grejen, sen provade jag en ny grej som jag inte vet vad det heter. Det var trevligt hursomhelst, eftersom jag hade sällskap :)
Nu har de ändrat mitt shema också, så jag börjar 8.00 både onsdag, torsdag och fredag. Sen har jag fått måndagslektioner också, blä.
Nog med gnäll, nu ska jag göra viktiga saker!
ps. har färgat om håret och sattit i mer löshår, så det ser mycket bättre ut! Bilder på det kommer väl snart :))

Chillz

Idag har jag:
Limmat hår
Läst
Ätit
Sovit
Klappat katten
Nu ska jag limma lite mer löshår sen blire sängen, imorgon skola!
Min bebis <3

Mac Quad

Idag handlade jag en tom Mac-quad, att sätta in mina fyra bruna skuggor i. Dessa är de enda bruna skuggor jag äger faktiskt, förutom Mauvment minipigment dårå. Jag använder de inte tillsammans men Copperplate använder jag varje dag, till ögonbryn, countoring och att blanda ut min crease-colour med. De andra använder jag bara när jag ska sminka mig med brunt.
Fr. övre vänster till nedre höger:
All That Glitters, Patina, Copperplate och Satin Taupe.

Vill ha: Mac

Mac Mega Metal Shadows från Peacocky-kollektionen. Den 1 februari slår jag till.
Noir Plum
Odalisque
Bilder från Temptalia

If I can't be beautiful, I rather just die

Kom precis hem från stan, har gymmat och handlat hårfärg. Så nu ska jag fixa håret, eftersom hälften av löshåret typ åkt ut. Yada yada yada, see ya!

Before I run out of air there's more make-up to apply ♥


Doll eyes stare into vailium colored skies


Nagelinspiration

Bombar er med nagelbilder. Hittade dessa på fuckyeahnailart som är en awesome tumblr.
Här är några av mina favoriter.

MUSIC ♫♪

Detta är lite av det jag lyssnar på :)

Concealer can't hide all my pink nightmares


Jahapp, då var det lördag igen. Och ingen roligt har man haft för sig. Mammut är och handlar. Förhoppningsvis kommer hon hem med en MakeupStore-tidning till mig.

Har mått skit senaste tiden, med magvärk och så. Börjat ätit dåligt igen, glömmer att äta osv. Tror dock att det blir bättre när skolan kommer igång igen, och man får rutiner.

Ha-begär

*dreggel*

London calling

Vår, kan du inte komma lite snabbare? Jag är så trött på kylan, man kan inte gå ut utan att frysa häcken av sig ju.
Den 20 april fyller jag 17 år, och ungefär då (vet inte exakt vilka dagar det blir) så ska jag, syrran och Mammut till London igen :D Peppen <3


Ska bli skitkul, jag älskar London. Butikerna, känslan, stämningen, oh! <3
Förra gången vi besökte staden (2009) så hade jag precis blivit sminkintresserad och jag köpte min första UDPP. Jag missade Mac Pro med 7 minuters gångavstånd från vårat hotell, gissa hur sur jag blev på mig själv!

Så, nu ska jag lista saker jag ska hinna med!

  • Besöka Camden och käka dendära skitgoda kycklingen med ris. Köpa 10st och ta med mig hem typ.
  • Handla på Mac Pro
  • Hitta den indiska restaurangen och äta det underbara riset igen. Be om en doggybag och ta med mig 1 kg ris hem.
  • Kika på Primark om de har några snygga väskor, solglajjor (hade ju glasögon när jag var där sist och jag såg en massa snygga som jag då inte kunde använda) och småsaker.
  • Kolla in på Superdrug och kanske stock'a upp lite saker som man ändå köper i Sverige, fast billigare i London, typ mascaror osv.
  • Gå en heldag på Selfridges! Handla Benefit, Urban Decay, Illamasca osv.
  • Försöka att hitta till Pam eller Space NK (eller båda) och handla Makeup Forever och Nars-grejer!
  • Trycka i mig minst 5 bullar från Cinnabon (krämiga kanelbullar med kräm på, matorgasm!) Och ja, ta med mig några hem kanske?
  • Käka frukost på Starbucks. Vad annars?


Som ni ser, mycket shopping. Och mycket att käka. Ska bli helt underbart. Åka buss, shop until you drop, och det bästa är ju kanske att vi redan varit där så jag vet hur man tar sig till de olika ställena, och så slipper man ödsla tid på sevärdigheter! (inte riktigt min grej...)

Cause I'm human after all

Idag har jag haft en trevlig dag på stan, det blev en fika på Espresso House sen lite affär-kollande. Jag passade på att köpa två Depend-lack jag velat ha ett tag; en vanlig svart och en skimmergrå. Tyvärr klippte jag ner alla mina naglar igår, så nu när de är svartmålade ser det ut som små stumpar. De är typ bredare än de är långa.


Egentligen har jag inte alls lust att blogga. Jag är supertrött, har ont i magen och jag känner mig bara grinig. Borde hålla mig borta från bloggen när jag mår såhär, vilket jag har gjort tills nu. Fick för mig att jag var magsjuk, gick på toa hela tiden osv. Var inte magsjuk. Låg hemma i två dagar, sen igår kväll tog jag mig i kragen och duschade och gick och la mig innan 12. Idag har jag varit människa, men trött som bara den.


Så nu ska jag bädda ner mig och kolla på film. See ya!

Nyårsbilder!

Jag sminkade Star och lockade hennes hår.
Hon blev superfin! :D
Ja, vi var så töntiga att vi spelade Monopol. I typ en kvart tills vi flippade ur...
Såhär såg jag ut!
Första gången någonsin jag använde en locktång, gick rätt bra utom att jag brände mig två gånger, och vaknade upp dagen efter med två stora blåsor på halsen...
En riktig dålig bild på ögonsminket, här är när vi kom hem klockan ~3 på natten.
Det snöade jättemycket så när vi kom in såg vi ut som blöt hundar :D<3

Sushi :*

Nu är jag hemkommen, nykäkad och har tid att blogga. Drog somsagt till Rusta med Mammut, handlade inte så mycket; tops, bomullspads, godis och två dvder. Till käk var jag himla sugen på sushi men orkade inte köpa 6 bitar för en hundralapp, så jag gjorde egen :D Bara laxbitar eftersom det är så dyrt att köpa alg-grejs och allt. Iaf, det var gott. Jag är bäst på att laga mat.



Tänkte posta lite bilder jag tog under nyår. Dock bara bilder före och efter, eftersom jag inte tog med kameran ut för det snöade så mycket, ville inte pajja den. Så, bilder strax :D



30 days,

Gott nytt år allihopa! 2011...wow. Ska inte börja rabbla men ja, kul det ska bli. Nya året asså.
Vaknade för ~1h sen, och nu ska jag upp och duscha och klä på mig så ska vi åka till Rusta. Haha de har rea där, men allt är ändå asbilligt? Hursomhelst, ska dit med Mammut. Det ska bli trevligt.

Tänkte liva upp denhär bloggen och skriva ~3 inlägg per dag. Får se om jag orkar, och har något att skriva om. Funderade på att göra en såndära lista, där man skriver om en sak varje dag;

★Dag 01 – Om mig
★Dag 02 – Mina intressen
★Dag 03 – Mina föräldrar
★Dag 04 – Det här åt jag i dag
★Dag 05 – Vad är kärlek?
★Dag 06 – Min dag
★Dag 07 – Min bästa vän
★Dag 08 – Ett ögonblick
★Dag 09 – Min tro
★Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
★Dag 11 – Mina syskon
★Dag 12 – I min handväska
★Dag 13 – Den här veckan
★Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
★Dag 15 – Mina drömmar
★Dag 16 – Mål i livet
★Dag 17 – Mitt favoritminne
★Dag 18 – Min favoritfödelsedag
★Dag 19 – Detta ångrar jag
★Dag 20 – Den här månaden
★Dag 21 – Ett annat ögonblick
★Dag 22 – Det här upprör mig
★Dag 23 – Det här får mig att må bättre
★Dag 24 – Det här får mig att gråta
★Dag 25 – En första
★Dag 26 – Mina rädslor
★Dag 27 – Min favoritplats
★Dag 28 – Det här saknar jag
★Dag 29 – Mina ambitioner
★Dag 30 – Ett sista ögonblick

Vad tycker ni?

RSS 2.0