Drar till London, ses på fredag!

Blog you later! :*

Svar på kommentar!

Svar: Yes, jag har handlat där ifrån till och med :D
Dock är jag lite märkesnörd och har blivit DD-tönt....så handlar helst där haha! Har dessutom rabatt som jag kan använda om jag besöker deras butik, fett värt!

En karta till mig själv

Lägger bara upp den här för att kunna få in den i mobilen lätt. En liten karta på ställen jag inte hittar själv till, så jag har märkt ut dem osv.

Vill ha: Drop Dead

Min pojke är galen i Drop Dead och börjar smitta av sig, hah :D
Detta är det jag cravar mest, ska se om jag kan få med mig något av det från London!
Koftor och t-shirtar, I need them! När det nu börjar bli snorkallt igen, skulle jag gärna ha dessa fina istället för min hemstickade, den är inge mysig :(

Header!

Har gjort en ny header, men jag får inte in den så den sitter i mitten, får fixa det sen.
Nu vet ni iaf.

Schmirre!

Såhär såg dagens ögon-schmirre ut, matchat med ett par rosa läppar (såklart)
Det är en cut-crease som ni ser, blåa Aquarius från MUS mestandels (lite annat också) sen en skimrig vit på ögonlocket. Fransarna är Ardell 115 och ögonbrynen är HM's ljusbruna penna. Behöver en ny, klumpigare mascara ser jag på bilderna. Blir att köpa det i London!

Outfit!

Detta har jag på mig idag!
Tröja från Drop Dead, som luktar pojkvän <3
Jeans från Weekdag, Cheap Monday.
Mössa från Beyond Retro, den jag köpte igår!
Sminket kan ni få bättre bild på om ni frågar snällt :D

Vill ni ha?

Vill ni ha egopic bomb med 80 bilder som ser nästan likadana ut? 

Tjeeenare bloggen!

Tack för alla fina kommentarer på senaste, ni fattar inte hur mycket jag uppskattar det! Litet livstecken på att statistiken stämmer, att det inte bara är datorer som läser min blogg xD

Huuursomhelst, vad har jag gjort de senaste dagarna?
I lördags firade jag och pojken 3 månader, det var awesome. Vi åt sushi och var på bio, Johnny English var helt galet kul, kan tipsa alla om att gå och se den!
Sen kom vi hem till honom och då var det lite vänner till familjen där, tror jag träffat hela hans släkt och så nu haha! Och han har träffat...min mamma och min syrra. Haha xD
På söndagen fyllde min mormor år så då var jag, syrran och mamma där och grattade. Det blev tårta som de andra försökte trycka i mig, eftersom syrran ska gå ner i vikt och mamma gillar inte tårta. Strejkade, eller försökt iaf. En bit fick de ner på mig iaf. Efter det visade syrran nån app där man räknar kalorier, håller koll på vad man har käkat och ska käka osv. Så nu har jag börjat med det! Känner mig duktig, för jag äter precis så mycket som jag ska! :D

Igår var jag på Nordiska Museet med klassen, i typ två timmar. Min mentor ringde kvällen innan och ba SNÄLLA KOM!! typ haha, så jag åkte dit. Efter det var det läkarbesök, tog fan över en timma! Först var det hörselkontroll och så kollade dem i mina öron, sen kollade hon näsa hals också eftersom jag haft ont i halsen senaste dagarna och varit täppt, kan bli så när man har körtelfeber. Sen tog jag blodprov, och jag är fett stolt över mig själv för jag fick inte panik, det gick skitsnabbt och smidigt! :D
Efter det åkte jag in till stan och träffade HDbrudarna ett tag, hittade världens finaste mössa som jag köpte för endast 50:- lätt värt! Ni får se bilder sen, ikväll.

Somnade efter Halv åtta hos mig igår kväll, alltså vid åtta, och vaknade för ungefär en timma sen, sovit i 12 timmar! Det var skönt, känner mig ganska pigg för att vara jag nuförtiden, och utvilad. Åt världens godaste macka, som tydligen är asnyttigt fullkornsbröd, till frukost. Med juice! Tror jag ska käka upp hela limpan medans jag är ensam hemma...

Nu ska jag ta en dusch, smink hår kläder ska på och sen drar jag och möter upp fina Colourspot/Louise för att bli av med mina DrMartens och sushiluncha. Trevlans trevlans!
Sen ska jag hem och städa klart rummet, som jag började städa förra veckan men aldrig hann göra klart. Syrran hjälpte mig och nu har jag nästan 2 stora plastkassar från Ikea med skärp som ska slängas, helt sjukt mycket! Mitt rum kommer kännas så tomt efteråt, massa förvaring ju, superskönt! Hur kan jag haft allt detta skräp i rummet?!


Haha oj, långt blogginlägg. Eh...förlåt. Tack för er som orkade läsa <3

Imorgon (idag egentligen!) får jag äntligen träffa min pojkvän igen <3

Saknar honom så sjuk mycket. Har ni förresten sett denna video på oss?
Den är filmad helgen innan jag blev sjuk, känns som det var helt sjukt länge sen - jag var frisk, det var sol och varmt och ja...så.

Hej finisar!

Först vill jag bara tacka er som fortfarande går in och läser på bloggen nu när jag ligger sjuk. Uppdateringen är rätt sjukt kass, men hellre det än 5 inlägg om dagen med samma innehåll? För jag gör ju inte speciellt mycket på dagarna, finns alltså inte så mycket att skriva om.

Igår mådde jag skit, mådde riktigt illa och hade ont i magen, kändes som att jag skulle spy vilken sekund som helst. Nästan så att jag ville det också, för då kanske det skulle gå över, jag som har typ fobi för att kräkas.
På kvällen när mamma och syrran kom hem blev jag lite piggare. Fick ett plötsligt ryck och började städa i sminklådan. Det är fortfarande inte klart, eftersom jag har ingen aning om  hur jag ska få plats med allt, samtidigt som det ska vara organierat och sen ska jag ju ha plats över för det jag handlar i London. Ska även kolla på lite organisationslådor och grejs, kontorsavdelningen på typ John Lewis borde ha. Ska kolla runt lite iaf!

Såhär ser det ut iaf, mitt smink. Lite hade jag tydligen glömt som låg i en sminkväska men ah, skitsamma. Här är det mesta iaf.

Längst upp är det pigment i små brukar, sen är det Lipsmackers, läppgrejs till vänster, sen massa ögongrejs och de stora svarta sakerna är ögonskuggspaletter; två Sleekpaletter, en från FACE, 120-paletten, 88-neutrala paletten, en Viva la Diva palett och en hemmasnickrad eftersom den paletten gick sönder.
Det är mitt smink! Inte roligare än så, haha :)



Idag har jag sovit länge, tagit en dusch och nu sitter jag i myskläder (egentligen inte. mina mjukisbyxor är i tvätten så jag har på mig leggings och en enorm kofta som mamma stickat) och har lite inpackning i håret. Lyssnar på liveinspelning från Kent Långholmen 22a juli 2010 <3 Magiskt, kärlek.


Hoppas ni har det bra, jag överlever här borta med nöd och näppe :D

Varit i skolan idag!

Var med på skolfotot och fick skoljobb med mig hem. Nu ska jag sova tills jag vaknar.
hej jag försöker se pigg ut

Helt onödigt inlägg

Hej finaste ni!
Just nu sitter jag i soffan och har allt i huvudet. Multitaskar; chattar på facebook, bloggar, skriver London-lista till mamma och funderar på om jag ska käka middag. Och på hur jag ska fixa håret. Och hur jag ska sminka mig imorgon. Denna beslutsångest alltså...

Tänkte blogga om något "viktigt" men minns inte alls varför. Tog en, ja EN, egobild idag med kameran. Tänkte lägga in den här, har inte visat mig på över två veckor. Känner mig sneaky liksom. Fast...nu sitter jag här så bra, med datorn i knät. Orkar inte hämta sladden. Lat? Nej jag är sjuk! Typ.

Okej, püss på er, ni får egobilder sen! :*

Känner mig lite friskare!

Börjar känna mig lite friskare nu, piggare osv! Och jag har gjort planer för kommande veckan!

Imorgon ska jag gå upp vid 10, duscha och tvätta håret, noppa mina enormt buskiga ögonbryn (inte noppat dem på 2 veckor!) och raka benen, känna mig fräsch igen liksom. Sen ska jag ta en promenad ute med älskling, få komma ut och röra på benen är det jag behöver just nu.

På tisdag ska jag upp tidigt och vara med på skolfotot! Vill inte missa det bara för att jag "är lite krasslig".
Då ska jag även passa på att hämta en bok och lite papper, skolarbete så jag inte kommer så mycket efter. Eller ja det kommer jag väl ha gjort ändå men ska försöka göra lite iaf!

På lördag firar jag och pojken 3 månader, då ska vi äta sushi och gå på bio 
Så mysigt vi ska ha det! Och tänk att det redan är 3 månader, det känns som det var nyss vi blev tillsammans samtidigt som det känns som att vi varit tillsammans hela livet typ.


Paket från Crazy-Factory!

Yey, paket!
Silikontunnlar, supertunna och svinbekväma, jag känner de inte. Skillnad mot mina stora klumpiga glitterpluggar som vägde 1kg styck. Superskönt!
Sen köpte jag en ny, mindre ring till min smiley. Myycket bekvämare denna också, haha :D
Klicka här för att komma till webshopen!

Varför ska jag få allt?

Var hos läkaren idag, igen. Har öronkatarr (typ som öroninflammation) och kommer ligga hemma tills höstlovet. Tills den 30de, då jag åker till London.
Jag är rätt så skabbig och har inte tvättat håret på snart 2 veckor, så det blir inte mer bloggande för att jag har mer tid. Istället kollar jag på Lost i sträck, är på säsong 3 och det går snabbt framåt :D
Bara väntar på att jag ska få astma, aids, cancer och allt. Känns som att jag drar på mig allt liksom.

min bby <3


Hej från sängen!


Säljes!


Säljes: Pluggar i 18mm, två av varje färg. Använda men rena och oskadda, tvättade med alsolsprit och skickas i rena zip-påsar.

Köpta för 60:- st, du får de för 30:-st, ett par för 55:- eller alla par för 300:- Frakt tillkommer om du inte bor i sthlm, frakten går på ca 20:-


Alltså,

1st för 30:-

2st (ett par) för 55:-

8st (4par) för 300:-

Det går att pruta, är det flera som vill ha så får ni budgivning och högsta budet vinner.

Sitter här och saknar

Hittade bilder jag inte ens minns att jag tagit. Var jag inte fin i lila? Saknar det långa också, vill ha längre än det är nu. Nu känns det sådär kort och lite halvtråkigt.
Måste köpa nytt längre löshår, mitt hår börjar bli tunt också. Uhu. Kommer ruinera mig så hårt.

Do want: Cheek Piercing!

Har velat ha det sen typ över 2 år tillbaka!
(haha nej jag tycker inte alls att Angelica är världens snyggaste....)
Den här tjejen har bara en, troligen för att det läker bättre och snabbare om man tar en i taget, vilket jag tänker göra om jag gör cheeks. Visst, inte kanske såå snyggt med bara en men hellre det än två infekterade kinder! :D

London

Ska ju till London om mindre än en månad, håller på att göra en shoppinglista. Som alltid vill jag handla mer än jag har råd med, även om jag typ tagit bort över hälften på listan. Eh...

Iaf;

MAC Full Coverage Foundation i NW10
MAC Pure White Pigment
MAC Black Black Pigment
MAC Reflects Transparent Teal Glitter Pigment (velat ha aslänge men behöver jag den??)
MAC Platinum/Silver Pigment (kanske, beroende på hur stor skillnad det är mellan dem och Silver Fog)
MAC Show Orchid Lipstick (också velat ha länge men kommer jag att använda den?)
MAC Chromagraphic Pencil i Pure White, Black Black
MAC Matte Cream (ev. beroende på om jag köper primern från UD)
Urban Decay Eyeshadow Primer Potion (måste ha en ny!)
Urban Decay 24/7 Travel Size set of 5 i Electric (eventuellt...)
Urban Decay Complexion Primer Potion Pore Perfecting
Urban Decay All Nighter Long Lasting Makup Setting Spray
Lime Crime Countessa Flourescent Lipstick
Lime Crime Great Pink Planet Lipstick (kanske om det inte är för likt Saint Germain)
Lime Crime Airborne Unicorn Lipstick (kanske, måste prova i butik)
Cyberdog Exposure Shrug (kanske, måste prova på!)
Cyberdog Power Sculpture Leggings 2
Cyberdog Space Runner Shorts

Sen vill jag ju kolla in Drop Deads butik och kolla t-shirtar och tjocktröjor, kolla in Primark och Superdrug efter fynd (behöver t.ex. en ny, extra klumpig mascara till underfransarna), sen ska jag till Camden och kolla där också....

Herregud hur ska detta gå?


Jag har 3,5 tusen men jag tror inte att det kommer räcka på långa vägar. Kanske ska ta ett lån redan nu?
Sen ska ju Starbucks och Cinnabon besökas, Selfridges med Illamasqua och alla de andra märkerna ska kollas och pillas på och sen ska jag handla mat i Camden (kycklingen, glömmer den aldrig) och gå till dendär underbara Indiska restaurangen, och inte att glömma Inglot, deras ögonskuggor vill jag ha typ 10 av (kollat swatcher och hittat mina favoriter)

Ska jag göra en London-guide (-ish)??

Do want: Cyberdog

(och helt random så är de demdär skorna jag ska köpa!!! de är så jävla snygga /dies)
Mjukisbyxor!
Svart shrug, och så har man ett snyggare linne under.

Fan va jag är trött på att vara sjuk

Ligger och sover dygnet runt. Livet på energisparläge typ. Hate it. Saknar mitt liv.


Sjuk igen!

Har både halsfluss och urinvägsinfektion, haha älskar livet Var i skolan imorse men klarade bara av en halv lektion, pojken kom och hämtade mig och sa åt mig att åka hem och vila. Så då gjorde jag det. Har sovit 3 timmar, fast jag känner mig faktiskt inte ett dugg friskare :(
Ska till läkare imorgon, har en tid för öronundersökning, men ska då passa på att få antibiotika till halsflussen och urinvägsinfektion så kanske jag blir av med skiten.
På onsdag var det tänkt att jag skulle fixa pojkens hår på praktiken men nu ser det ut som att jag kommer ligga sjuk hela veckan.
Mitt immunförsvar är borta, kan jag få tillbaka det? Tror någon snott det.

Bild på jag och pojken <3


RSS 2.0