FULLT UPP TJOHO

HEHJ ALLA FINIISAR! :D

Sitter i myskläder just nu med syrran och ska ha filmkväll. Dagen spenderades hos mormor med bullar och annat gofika nomnonmonom.
Igår "fyllde jag år igen" och mina gudföräldrar och moster med man var här och käkade. Sen hade pojken köpt en 50" 3D tv som vi kollade på igår kväll, riktigt mys!
I fredags var jag ute först på picknick sen krogen, men det blev ändå en ganska tidig kväll då jag däckade i pojkvännens säng direkt vi kom hem :D

Nä, nu ska jag mysa ner mig i syrrans säng och kolla på I Love You Philip Morris. Bästa filmen <3


5 minutes makeup

Redigerade mina ögonbryn för de såg för hemska ut hade stubb haha :D
Hade detta smink i tisdags!

THE NAKED TRUTH

Ligger hemma och dricker te/kaffe, tar vitaminer och ipren, kollar på film och pluggar. Är förkyld och snorar som en barnunge. Nässprayen är nästan slut och maten hemma är typ slut haha :(

Fyller magen med kaffe och te nomnom, problemet är bara att jag måste gå på toa typ varje timma hahaha :D



Såhär ser jag ut när jag är sjuk.
Osminkad, håret i en fläta, mjukiskläder och flottigt ansikte.
The naked truth typ.




Detni! Nu kanske ni förstår varför jag packar på 30 kg foundation?
Nu ser ni också hur mycket ögonbryn jag egentligen har, haha :D Behöver dock trimma dem, börjar få lite utväxt och stubb...
Det mesta är dock acneärr efter att ha haft acne sen jag var 12 år. 5 år har jag alltså haft problem med huden, ända sedan jag blev tonåring typ. Jobbigt som fan. Om ni vill kan jag göra ett separat inlägg om hur min acne har förvärrats/förbättrats, vad jag använder för tvättgrejer osv.

Våren är här! :D

Igår var det fint väder och trots feberkänslor och förkylning var jag med Johan och Danne, satt ute i solen på gräset och hade det trevligt. Fotade lite och käkade Max :D


Köpt laktostabletter så jag kunde smaska på en lyxshake utan att dö :D


Fina solen <3 du är saknad.


Pojken hugger in på mat, hur gullig är han inte? :D


Grönt tjockt gräs <3 mjukt och myyyys :D


Himlen var blååå och körsbärsblommorna håller på att slå ut


Jag och mina töntiga killkompisar :D


Det är roligt hur jag inte ens ser speciellt blek ut på den här bilden, för annars när jag tar bilder med folk är jag vit och de andra bruna. Haha gillar iofs att vara blek men det är trevligt att inte se ut som en sjukling på alla bilder!


Kolla hur fint liksom :D

Inga bilder är redigerade och alla är tagna med min Canon EOS 600D :D

KAMERAA

HAHA jag är så bra, glömde säga vad jag fick i födelsedagspresent!
Nämligen en sån här!!
Canon EOS 600D och skärmen går att vika ut så jag kan ta fina egobilder och filma mig själv :D :D
Så nu kommer ina bilder vara lite bättre än tidigare. Måste bara fixa ett bättre program än det jag har nu att omformatera RAW till JPEG :D

Johan förstör mina fina egobilder HAHA


9 månader <3


Bilder från när jag fyllde 18

Tog knappt några egna bilder men här är lite som min pojkvän tog.
Först var vi ute och käkade sushi och sen mötte vi upp en kompis för att hänga på Harry B James resten av kvällen. Det var ganska lugnt men trevligt, lagom för att vara första gången ute. (igårkväll var en annan historia...)

IDAG BLIR JAG 18ÅR!

Så jag ska inte blogga idag. Eller ja, just did, men resten av dagen kommer jag inte hinna.

Håller just nu på att göra iordning mig, woho för att gå upp 5 på sin födelsedag! Klockan halv sju är det frukost och det är en timma kvar och då ska jag vara klar att gå sen. Skola 8-15, hem och powernap'a, fixa mig, sen ska jag och älsklingen ut på restaurang och sen ska vi ut och prova kroglivet. Haha får se hur det går...

Bilder och sånt från hela dagen kommer nog komma upp imorgon :)


(nu vill jag ha massa grattis även om detta kanske är världens tråkigaste inlägg...)

Bild på mig och älski <3

Lockigt hår

Har lockat håret idag woho!
Gjorde en videoblogg men den blev retarded och jag hinner inte lägga upp den för jag ska dra till skolan nu.
Vad tycker ni, är det fint lockigt?

utan löshår

Någon frågade om jag kunde lägga upp bild på mig utan löshår.
Sorry, löshåret sitter i permanent i typ 1 månad nu, minst, och jag tog inga bilder utan löshåret.

TO DO LIST

Plugga samhällskunskap
Göra middag (mamma "råkade" göra med laktos i)
Hämta möbler i källaren
Ev. träna men det hinner jag nog inte

Drar till skolan nu!

I got swag in the last picture, yeaaah!


EGO


Konsten att vakna av sig själv vid 5.30

Godmorgon!

Här sitter jag och är ganska pigg. Piggare än jag kanske borde vara vid den här tiden iaf. Somnade vid halv 10 igår och vaknade för en kvart sen och kunde inte somna om. Drömde att jag hade öroninflammation och petade med massa bomullspinnar i örat, vaknar upp med ont i halsen på vänster sida. En pik?

Idag är jag dubbelbokad för jag har både lovat mamma att hjälpa till här hemma inför på fredag och sen lovade jag pojkvännen att han skulle få ta studiobilder på mig. Vet inte hur jag ska göra men jag kanske hinner med båda eftersom jag slutar innan 14.

Nu tänkte jag vara effektiv och plugga klart en läxa som jag dragit ut på....blä. Sen ska jag titta på film medans jag käkar frukost. Vid 7.30 kommer det byggarbetare och ska spola i avloppen i alla hus för att det inte ska bli stopp, så innan då måste jag vara klar i badrummet och i köket. Antar att det var ganska bra att jag vaknade nu trots att jag ställt alarmet på 7.15.


Hoppas ni har en bra dag så hörs vi lite senare på dagen, beroende på om jag kommer hem eller inte :)

SÅ. JÄVLA. TRÖTT!

Fy satan vad jag är trött. Brände 450 kcal på gymmet och har ätit dåligt hela dagen, så när jag kom hem var det snabbdusch och sen slänga i sig mat. Blev lax med grönsaker och mjölk som vanligt.
Och nu är jag så jävla trött att jag ska gå till sängs redan nu.
Gonatt, hörs imorgon finisar :*

[insert funny picture]

Tog ett tag att komma iväg haha

Wiho let's go!
Jag heter InspectorPink på Instagram, precis som på Tumblr

Trenaaa

Kom hem från skolan för ett tag sen och nu har jag käkat mellanmål och tittat på I Used To Be Fat och snart ska jag dra iväg till gymmet. Ska bara få tummen ur röven och faktiskt gå.
Funderade på att göra en video eftersom jag har tid och är fixad men vet inte vad jag ska göra för video, har ju redan sminkat mig och fixat håret. Men ah, ska nog göra en :D


Såhär ser jag ut idag!


Crazy Factory

Nu ska jag tipsa er om världens bästa hemsida för piercingar!
De är superbilliga, har ALLT och frakten tar bara en vecka. Dessutom kostar frakten 45:- vad du än handlar så beställer man med kompisar blir det jättebilligt!
Handlade dessa igår faktiskt.



Behöver nya smycken till öronen för de andra som jag har just nu åker ut för de är mjuka och viker sig. Och mina andra pluggar vet jag faktiskt inte var dem är. Så jag köpte lite så jag har att byta mellan något!
Alla är med skruvbaksida så nu ska de fasen inte åka ur! Kanterna är större på dessa än på de andra jag hade tidigare.

Så, in och handla med er; Klick!

Dagens outfit

Nu drar jag till gymmet, och jag tar med mig syrran >:D
Nujävlarns....!

Lesbian Photoshoot

Igår hjälpte jag och Lollo till som modeller för en bild min pojkvän behöver för en ansökan till en fotolinje, temat är Motstånd och vi skulle göra motstånd mot världen genom att vara homosexuella och gå emot normen.
Jag och Lollo skulle alltså låtsas vara ett par.
Vi känner varandra sedan 12 år tillbaka (om inte mer) men Lollo är så sjukt obekväm framför kameran så det blev lite stelt ändå. Jag har lärt mig att vara lite mindre stel, det blir så efter ett tag med en fotograf till pojkvän. Hursomhelst fick vi en bild som Johan kunde använda, känns bra att vara till hjälp! Nu kan ni förresten se mitt hår också :D

Visst ser vi coola ut med våra fina hår? :D


Fick även med en väldigt rolig bild. Johan ställde in ljuset, jag posar framför kameran och Lollo ba...BOOBS!

Haha åh Lollo <3
(ja jag vet jag har gigantiska bröst...)




Efter denna knasiga dag gick Lollo och jag och käkade på Max. Jäklar vad folk stirrade på oss. Har faktiskt saknat det lite, är ju alltid så när man har fixat håret och på senaste tiden har jag ju inte gjort det. Iaf, sen tog vi tunnelbanan till Skanstull för att handla godis. Då började den långa turen på Kentexpressen, Buss nummer 4. Vi åkte från Skanstull ända till Radiohuset, sen tillbaka till Gullmarsplan igen. Det var supertrevligt, jag och Lollo har alltid kul ihop.

Klockan nio kom jag hem och var rätt trött så jag tänkte sova, men när jag öppnar dörren möts jag av 10 tjejer som har förfest hos oss, alltså med min syrra. Satte mig ner och var social ett tag, blev väldigt uppskattad med mitt smink, hår, fransar, skor osv. Det var roligt! De lyckades övertala mig att hänga med dem på en fest. Och resten ska vi inte tala om. Det var konstigt, stelt, tråkigt och jag var den enda som var spiknykter.
Kom hem 2 och däckade i sängen.

Sneak peak på håret


GODMORGON


Nyinhandlat

Har man tur kommer det på fredag när jag fyller år.

FRUKTSALLAD


Liten update inkl påsken

Har varit svindålig på att blogga på senaste tiden men jag har varit så stressad, känt mig ful, inte hunnit osv. Över påsk har jag dessutom varit i Öregrund med pojkvännens släkt så då har jag faktiskt inte haft lust att blogga.


Nu i veckan är det lov och det är superskönt! Idag gick vi upp halv 8 och åkte iväg hem tidigt, sen har vi hängt med Danne nu. Imorgon ska vi äta sushibuffé och sen ska jag hem.
På fredag färgar jag håret och på lördag sätter jag i det nya löshåret, och det ska bli så jävla skönt *___*
Då blir det massa egobilder :D

Kommande vecka fyller jag år, på fredagen, woho! Får en kamera då thihi då blir min blogg lite roligare med fler bilder. Tills dess kanske den är lite död, tyvärr.

Middag hos pojkens släkt

Dags att måla ägg och jag gjorde detta, thehe :p
(jag suger på att rita men gjorde mitt bästa, man ser iaf vad det ska vara!)

Hade detta smink en dag :)

Käkade finmiddag med pojken igår kväll

En massa mat, helt galet mycket. Blev väldigt mätt.


Och det har jag gjort senaste veckan!
Ni då?



MIN POJKVÄN ÄR SÅ JÄVLA SNYGG JAG DÖR!! <3

Porr <3

Onsdag


Såhär ser min onsdag ut, hur ser din ut?

RSS 2.0