Nu drar vi! (snart)

Godmorgon!
Vaknade imorse av kramp och ösregn, åh festivalpeppen! haha
Äsch....det blir nog bättre sen. Ska dricka lite kaffe, gå på toa, ta en ipren och vila lite. 
Packa klart det sista sen ska jag vänta på att pojken ska ringa så ska han hämta mig med bilen och sen drar vi iväg till Borlänge och Peace&Love! :D
 
Antagligen blir detta enda blogginlägget denna vecka, så ni får ha det så bra så ses vi om en vecka!
Püzz! <3

Håret!

 

Packar om!

Det där med att blogga gick ju sådär....
Lyckades iallafall få upp en liten video från första kvällen, där ni även fick se mitt nya hår!
Vad tyckte ni? Jag stormtrivs faktiskt! :D
 
Tyvärr fick jag urinvägsinfektion morgonen på midsommarafton så halva dagen spenderades på Östhammars akutmottagning. Fick iaf antibiotika och nu känns det lite bättre. Som tur är påverkar alkohol inte medicinen så Peace&Love kommer inte bli snortråkig, även om jag kommer ta det ganska lugnt iaf tills kuren är slut. 
 
Nu håller jag på att packa. Samma väska, lite annat innehåll. Får....inte...glömma....något....
Kommer säkert glömma något viktigt ändå, men jag har hela kvällen på mig idag och hela morgonen imorgon. Fast jag ska försöka ta sovmorgon, ladda upp så jag orkar liksom :) 
 
11 månader med dig och jag älskar dig mer för varje dag <3

Öregrund

 

Instagram i Öregrund!

Detta är ett litet såntdär fint tidsinställt inlägg som storbloggare brukar göra när de inte hinner blogga. 
Jag tänkte bara göra ett för att jag vet att jag kommer vara för lat att blogga senare :D
 
När ni läser detta sitter jag troligtvis i bilen på väg till Öregrund och har det najs. Är nog rätt trött, men ändå!
Tänkte försöka mobilblogga lite nu i dagarna här uppe, men blogg.se appen vill ibland inte funka och uppkopplingen här på landet är inte alltid den bästa. På Instagram kan ni iaf följa vad jag gör, jag postar nästan alltid en bild varje dag och ibland spammar jag :D 
 
Så bloggar jag inte nu i helgen kommer ni nog se mig ändå på Instagram. Följ mig där, Inspectorpink heter jag! :D
 
 

Håller på att packa....

 
Fast än så länge har jag bara kläder i väskan! :D

Nya Drop Dead kläder!

 
 Om sisådär en kvart (tror jag) släpps det nya Drop Dead kläder! Wiho!
Senaste kollektionen som var för vintern tyckte jag inte alls var speciellt rolig, massa konstiga saker bara. Hoppas att denna blir bättre samtidigt som jag hoppas att det inte är något OMG-snyggt för jag har inte råd att köpa kläder förens i höst. Och då lär allt snyggt vara slut, som vanligt. Det är det dåliga med Drop Dead, det är inte som HM att det finns en miljon likadana tröjor, utan det som är slut verkar aldrig komma in igen. Surt, men samtidigt lite kul för de kläderna jag har från Drop Dead går ju inte att köpa längre (de flesta) och då känns det ju lite speciellt och så vill man ju ta hand om de mer för att de blir dyrbarare. Hihi börjar bli lika töntig som min pojkvän, han äger nästan bara Drop Dead kläder och är så himla petig om fläckar, hur de ska tvättas osv. Undrar hur det ska gå på P&L om det regnar och blir lerigt....haha
 
Hursomhelst, kolla på videon! :D 
Cool, men visar inte upp kläderna speciellt bra. 
Kanske är meningen, att det bara ska vara en sneak peak och att man ska bli nyfiken?
 
 
 

Väckt

Det var inte tänkt att jag skulle varit vaken nu. Ställde klockan på tio så jag kunde sova ut men halv åtta väcker syrran mig med mat-os doft och stök i kök. Tack. Så nu har jag sköljt ut färgen och det ser bra ut, men det är inte klart än thihi!
Nu ska jag försöka vila lite i ungefär 1,5 timma, sen blir det upp och packa inför midsommarhelgen i Öregrund. Ska ladda kameran så förhoppningsvis kanske jag kan göra någon video där :D 
Sen måste jag köpa nya strumpor och trosor....blä det är så tråkigt! aja....
 
Nu ska jag sova lite. Hörs!

Peace & Love!

Woho! Nu är det inte långt kvar till Peace and Love! 
Själv ska jag dit med pojken min, och vi ska bo på Lugn Camping Deluxe för vi är töntar :D
Så nu sitter man här och skriver packlista, vad fan ska man ta med sig?! Finns ju självklara saker som tält, sovsäck och kläder men annars? Behöver tips på smarta saker att ha med på festival!
Det är faktiskt första gången jag ska på festival på riktigt. Förra gången var Arvikafestivalen 2010 och jag bodde i en lägenhet med mamma, syrran och Lollo. Det var jättetrevligt, fint väder och när det regnade var vi inne och kollade på Top Model. Haha, så jag är lite av en festivalnoob! D:
 
Så, tips på packning?
 
Och, vilka ser jag där? Ni får GÄRNA komma fram och hälsa, spring efter mig om jag är påväg bort! För jag träffar folk hellre irl än att få kommentarer på bloggen om att ni typ såg mig äta och satt och stirrade på mig......eh. Ja. 
Imorgon fixas festivalhåret, även midsommarhåret, och kan säga att ni kommer garanterat att lätt känna igen mig :D Postar bild här imorgon när allt är klart, men jag har lovat att inte lägga ut någon bild förens håret är klart för pojkvännen vill bli överraskad, gullen <3
 
Nä, nu måste jag verkligen sova. Imorgon blir en lång dag av packning, hårfix hos Extend och sen bilfärd upp till Öregrund. Men skitkul, älskar när dagar är fullproppade med saker att göra!! :D :D 
 
Gonatt <3
 
 

HAHAHAHHAH KAN INTE ANDAAAAAS

Alla som sett Lost fattar <3

HAHAHAHA DÖÖÖÖR


Senaste tiden?

Tänkte blogga, för en gångs skull. Vad har jag gjort senaste dagarna?
Idag har jag varit i stan med Johan, och tagit ut löshåret. 
Igår var vi också i stan och hade picknick, och kollade på Lost på kvällen. Mys! Det var faktiskt precis ett år sedan igår, som vi träffades för första gången. Jag gav Johan en badanka haha :D han blev glad!
I söndags fyllde min kusin år så då var jag på kalas där. Resten av helgen spenderades i sängen eller i köket, gjorde dreads att sälja pga pengabrist, medans Johan var på Metaltown och roade sig. 
Annars har jag nog inte gjort så mycket senaste tiden, haha. 
Jo visst fan, slutade skolan och fick betyg! :D Detta är alltså samlat från 1an & 2an.
 (och jag som tycker att jag latat mig hela tvåan?? eh...)
 
 
Just nu sitter jag med färg i skallen och ska snart krypa till kojs. Imorgon blir det att packa inför midsommar då jag, Johan och Erik ska upp till Öregrund med resten av Johans familj. På schemat står tydligen "Vara vaken i 36 timmar, supa sig aspackad".....vi får se hur det blir med dem planerna. Jag är ganska mesig på båda grejerna må jag erkänna... På söndag kommer jag hem och då blir det tvättstugan och packning, för på måndag blir det Peace&Love! :D 
 
 

Nya blogg.se

Loggade in och ba OJ! haha....omg nu måste man väl lära sig att blogga på nytt. Haha. Saknar redan gamla <3

Redan Sålda! :D

Säljer dessa superfina hela nygjorda dreads till någon lycklig där ute.
 
Skulle haft dem själv på P&L men nu har jag redan beställt nytt löshår eftersom pojken föredrar långt hår och det gör jag med (även om jag saknar dreads ibland).
De är som sagt helt nygjorda, de kortaste på kanten till vänster är från början inte gjorda av mig men jag har både tvättat dem och värmt om dem så att de är precis som nya. De andra har jag gjort nu i veckan i brist på annat att göra.
 
Det är 31 DE och 66 SE, alltså ett väldigt fylligt helhår då 4st SE är HUGE! :D De är inte fluffiga, utan har alltså mer än fyrdubbelt så mycket hår i sig som de andra. De är alltså minst lika kompakta och bra värmda som de andra, om det är någon som undrar.
 
 
Jag har hållt på med dreads och löshår sedan jag var 13 år så jag vet vad jag håller på med.
 
 
 
Nypris skulle jag sälja dessa för minst 1200:- men eftersom jag behöver desperat pengar till sommaren (inget studiebidrag, inget jobb och skyldig pojkvännen pengar) så sänker jag priset till 1000:-
 
Vid snabb affär kan jag sänka mig längre, men mycket billigare än så kan jag tyvärr inte sälja dem för då det blir barnarbete typ :( haha 10:- i timman hade jag förrut! tänk det ni!
 
 
image description
image description
image description
image description
 
 
Ännu fler bilder kan tas om man så vill men tror dessa visar ganska bra hur de ser ut.
 
 
 
 
 
 
Snoddar ingår så det räcker och blir över och om man vill kan jag fläta i dem på dig (det är jag faktiskt grym på, bilder kan visas om man så vill) om du kan ta dig till sthlm :) För inflätning tar jag 100:- i timmen men om du köper dessa får du 25% rabatt! Grymt va?
 
 
 
 
Kommentera om du vill köpa dem eller maila mig på: [email protected]

Foodz

Något jag älskar är att handla mat. Till mig själv. Ensam. Gå där i lugn och ro och tänka efter vad man vill ha. Det är mysigt. Idag ska jag laga middag själv och då blir det min egna kyckling och grönsakssoppa. Den är fantastiskt god! Ska visa er sen hur man gör den :)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2465637/images/2012/pic_206593077.jpg" class="image">


Dagens outfit

Tröja: snodd av pojkvännen
Shorts: Hm Divided
Leggings: Hm

Fruktsallad ❤

Beroende av fruktsallad, det är så jävla gott! Jordgubbar, vindruvor, mango, persika, passionsfrukt, toppat med några pistaschenötter. Prova!! :)

 


Solnedgång!


KLAGAR OK???

Brev till Gud
Saker jag vill ha:
Pengar (hur jag ska klara mig fram till september på 700:- är en fucking gåta)
Tjockt fint oskadat fluffigt hår
Längre naglar
Fler kompisar
Större säng (att sova 2 pers i en 90säng är självmord)
Sommarlov (varför slutar jag en vecka efter alla andra???)
En ny väska. Jag är så sjukt kräsen och har inte ens hittat någon jag vill ha utom den jag har som är trasig.
Fin hud, bli av med acnen och acneärren. Tack.
Att min favoritklocka ska funka igen. Skiten stannade.
Kläderna på bilden ovan och en kropp smal och fin nog att bära upp dem i.
Typ denna:
Och en massa mer. Men mest detta.
Tack på förhand

Videoblogg 22a maj

Jag och Johan hade 10 månader och var på Grönan :)
hihih

Köa till Kent

Videoblogg från när vi köade till Kent :D
Hihi!

Vann grejer i skolan :)

Var bäst på provet så vann lite smågrejer wiho! :D rundborstarna ska jag ge till mammsen för jag använder de inte till mitt hår och det gör hon.


Chillz

Ligger i sängen och kollar på sista Saw, äter mat och njuter av att sluta 3 timmar tidigare.


Det går framåt!


Lashes baby

Helt oredigerade (som alltid faktiskt) bilder på smink jag hade typ förra veckan. Eller veckan innan det. Ärligt talat vet jag inte. Jag satt och förde in massa bilder till datorn från kameran idag så tänkte att jag kunde posta för vad spelar det för roll om de är lite gammalt? :D
Det kan t.o.m. vara från samma dag jag såg Kent första gången iår, iom fransarna är fräscha. Eller så är det innan det.

I'm blue


Man lär sig att man klarar sig på nästan ingenting till slut


Progress

Håller på att göra en Kentvägg :D
Har 4 posters kvar och typ en miljon fåglar, thihi! Ska fortsätta nån annan dag för nu ska jag sova!

Jag på Kent i torsdags


Dark Shadows

Var på bio igår och såg Dark Shadows med pojkvännen. Den var asbra, älskade den! Gå och se den direkt :)


Inte så mycket

Jag har kommit på att ibland är jag tråkig. Skulle ut igår med tjejerna från klassen men jag var inte alls taggad så pojken hämtade mig med bil. Ville inte ens dricka, har fan tröttnat på det? Är en jävla pensionär. Bakade bullar idag, det var mysigt. Och så blev det bra hihi. Imorgon ska jag kanske köpa mitt gamla favorittvspel, kanske behöver köpa en ny ps2 dock eftersom min laser verkar ha lagt av i min. Sen ska jag och pojken köpa sista Lostboxen så han äntligen kan kolla klart. Och sen kanske vi ska på bio, vill se Dark Shadows!! Men vi har inte planerat än så vi får se. Längtar tills det blir varmt och fint väder igen, förstår verkligen inte hur det kunde vara 20+ i maj och nu i juni var det 5 grader idag. Sjukt. Hate it. Gillar regn det är mysigt i lagom mängder men att gå med vinterjackan i juni suger. Okej nu ska jag vara social med pojken :)


Kanelbullar <3

Bakade med älsklingen! Nomnom!


KENT OMG <3 <3 <3

JAG HAR PRECIS SETT KENT OCH STÅTT LÄNGST FRAM OCH JOCKE RÖRDE MIG OCH TITTADE MIG I ÖGONEN OCH SAMI TITADE MIG I ÖGONEN OCH GAV MIG HANS PLEKTRUM OCH JAG HAR GRÅTIT MER ÄN PÅ CIRKUS OMG OMG OMG

Bild tagen innan, såklart.


RSS 2.0