Läkartid

Ska till vårdcentralen klockan 13 och kolla om jag har ögoninflammatiob. Känns som det, stod och grät och såg inget på frisörlektionen, kom hem och fick ta ut linserna och bort med sminket så ögonen får vila.
Typiskt bara att man är hemma och har nu tid att göra läxan till imorgon men tog med fel bok....måste till apoteket och hämta ut nya ppiller dessutom...blä orkar inte med alla dessa mediciner och läkarbesök.


Kommentarer
Postat av: Emmie

Ögoninflammation brukar drabba bägge ögonen och ge en fin zombielook. Brukar komma om man varit typ förkyld eller liknande en längre tid så immunförsvaret försvagats. Citerar bara vad min läkare sa till mig när jag fick det för tredje gången på ett par månader :p Hoppas att det bara var någon tillfällig irritation du fått. Fick slänga i alla kajalpennor, mascaror, eyeliners etc efter varje gång jag fick det. En dyr affär >.<

Svar: Haha det låter precis som det jag upplevde. Läkaren såg dock inga fel mer än att mina ögon såg lite röda ut, antagligen av trötthet och att bära linser varje dag. Så nu är det linsfritt och ögondroppar och grejs i en vecka! Ouch, det har jag inte råd med! Ska ta det lugnt med sminket framöver.
Frida Allwin

2012-09-17 @ 14:04:51
URL: http://nocic.se
Postat av: Emmie

Har samma problem med linser. Använder färgade då och då, men har jag dom för länge blir ögonen torra och irriterade. Testa Viscotears ögongel när du inte bär linser, det räddade verkligen mina ögonen. Håller ögonen återfuktade längre än vanliga ögondroppar.

Kan bjuda på en bild på mina zombieögon när jag hade ögoninflammation. Ingen skön syn direkt XD
http://i815.photobucket.com/albums/zz76/Nocic/2-12.jpg

2012-09-19 @ 09:44:42
URL: http://nocic.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0