Fyllde 19 år igår!

Igår blev man ännu äldre då :(
Gjorde en grym tårta med bara massa gott. Jag åt hela själv ja, för Johan tyckte inte om den. Muhahah!
Och min outfit igår!

Harduingetmankandansatill?

Yo! Studiedag idag så jag passar på att dra till sjukhuset, tatuera mig och sova hos pojkvännen. Fint väder är det idag också! :D Sitter just nu med färg i håret, samma som innan men bara lite mer. 
Har inget mer att skriva, sååå
Semicolonproject416 igår

Gör det ont att tatuera sig?

Låter denna bild tala för sig själv :)

Löshår!

Ska börja sätta i keratinslingor (löshår med värme som de flesta gör på salong) för detta är något jag velat göra jättelänge och nu har jag möjligheten! Jag är utbildad och kan detta. Om du inte vill ha keratinslingor kan jag sätta i slingor microringar också, detta har jag gjort länge men jag vet inte om de flesta vet om det, har gjort möjligtvis 10 helhår.
 
Här är färgkartan för tillfället. Fler färger kan komma, jag kan till exempel färga blont hår vilken färg du vill men då blir det ju en extrakostnad. 
 
 
Jag beställer in löshår i den färg du vill ha men det kan ta ett tag för håret att komma eftersom jag inte har ett lager utan beställer när jag får in beställningar så tänk på att beställ tid i tid!
Jag klipper in ditt löshår när insättningen är klar, jag är utbildad frisör och har ordentliga frisörsaxar.
 
Allt jobb görs hemma hos mig, för tillfället bor jag hemma men om ca en månad bor jag tillsammans med min pojkvän i stockholm. Jag har även möjlighet att åka till dig om du föredrar det, och det är det inte så många frisörer som erbjuder.
 
Utöver löshår erbjuder jag även klippning, insättningar av andra extrensions såsom syntetdreads och cyberlox, detta har jag hållit på med i ca 6 år men tyvärr gör jag inte syntetdreads för tillfället längre utan flätar bara i. Kan även göra riktiga dreads men detta är inget jag gjort mycket så det tar jag ej betalt för. Maila mig eller skriv här på facebook om du är intresserad om att boka tid eller har några andra frågor till exempel om pris.
När ni bokar tid och jag köper hår till er tar jag en bokningsavgift på 400 kronor för att säkerställa att jag inte köper in hår som inte används (detta gäller löshår, för inflätningar tar jag betalt efter arbetet såklart). 
 
Puss!
 
 
Några exempel på saker jag gjort, är det någon som är intresserad av att se mer kan man bara kommentera så letar jag fram bilder! 

RUN TO THE HILLS FÖRFAN

Oj hejsan. Länge sen jag var inne här. Bra där! ehe.....
Jaaa, har iaf senaste tiden färgat tillbaka håret, har mitt sista lov innan studenten, har fått hem min mössa och letar i panik efter en studentklänning som jag kan trivas i. Inte för att jag tror att jag kommer hitta någon jag trivs i för jag hatar klänningar men man ska ju ha något vitt på studenten. Eller...ja, det kommer antagligen inte bli något vitt. 
Vad händer annars? Den 17e april ska jag fylla i min tatuering, den 20e fyller jag 19 år och firar min första födelsedag någonsin utan min kära tvillingsyster, som då är i Prag. Den 2a maj flyttar pojkvännen till en egen lägenhet så då kommer man väl hänga där rätt mycket. Den 7e juni tar jag studenten och den 10e åker vi till Florida. Var på Arbetsförmedlingen idag och oj nu är det ju snart dags för barn och giftemål JAG HAR BLIVIT VUXEN NÄR HÄNDE DETTA????!!
 
hej bild från min syrras rum för är hemma första gången på typ tre veckor och då har min syrra passat på att köpa en imac, har ju bott hos pojkvännen senaste månaden därför inget bloggande osv. 
Ja håret är tillbaka och det är AWESOME!
 
Nu ska jag gosa med katten som jag saknat och väcka syrran genom att höja musiken. RUN TO THE HIIIILLLSSSSS

RSS 2.0