Rabbel

Hejsan ni små fina filurer som fortfarade kommer in och läser här. Tänkte skriva en lite längre text, sitter just nu och väntar på att telefonnen ska laddas så jag kan dra iväg till gymmet. Lånar Johans dator eftersom jag inte har någon, dricker min proteinshake och käkar min proteinbar till frukost. Helt galet att jag inte har någon dator, faktiskt. Kommer ihåg när datorn var ens liv. Tror jag klarar mig med paddan nu. Fast där finns det ju inte så mycket. Vad hade jag egentligen på datorn när den var så himla viktig? Kommer faktiskt inte ihåg. Tog mer egobilder då än jag gör nu iaf, med kameran och sen la in dem på datorn. Konstigt hur det man bryr sig mest om blir något man klarar sig utan. Och tvärt om. 
Nu borrar grannarna, låt oss kalla dem Z och F, så jag inte skriver ut deras namn. De är trevliga. Nä vänta, de bor ju på andra sidan. Då måste det vara det äldre paret man aldrig ser som har världens omodernaste heminredning. Undrar vad dem borrar. 
Det ligger tomma förpackningar After Eight över hela vardagsrummet. Och en chokladbit här på skrivbordet. Kan han inte bara äta upp skiten? det stinker ju. 
Måste gpå och smörja mina töjningar, de är så torra att de mjällar. Bepanthen fixar det, bästa smörjet. Både ör töjningar och tatueringar. Har två tuber, alltid en med mig. 
Har kollat på Orange is the new black på netflix, himla grym serie. Kolla in den, ni måste! Min syrra har tjatat på mig i säkert ett år och jag var inte så pepp men när man ser två avsnitt måste man se resten. 
 
Nä, nu ska jag gå och sätta på mig osv. Puss!
 
 

Mål 2014

Denna kropp:
 
Äta bra 90% av tiden
 
Träffa mer folk
 
Fixa mig oftare de dagar jag inte tränar osv
 
Fortsätta vara med största tönten på jorden <3
 
Vara mer ute i naturen när det inte är iskallt
Tatuera mig igen
 
Komma igång med dreadsbeställningar igen
 
Och en massa annat. 
Ska bocka av min Bucket-list liksom. 
Har redan klickat av DisneyWorld och lösa Rubiks kub liksom. I need some challenges!

Livet on hold

Har haft en riktig skitdag idag av okänd anledning, men nu mår jag lite bättre. Har stickat, kollat på Orange is the new black och druckit te. Håller på att sticka världens största och fluffigaste halsduk som förhoppningsvis blir klar innan snön kommer. Ska snart ta mig i kragen och åka till gymmet när träningskläderna är torra från torktumlaren. 
 
 
Kommande vecka är ju jul, på lördag jobbar jag med ansiktsmålning i Barkarby och herregud vad tiden går snabbt nu är det inte långt kvar på året. Ska idag träna min 139e gång iår, vilket betyder att om jag inte tränar mer har jag tränat ca 11 gånger per månad. Nu har jag ju egentligen tränat mer än så om man räknar bort sjukveckor och tre veckors uppehåll i Usa, och sen min lilla festperiod som varade i ca en månad. Då jag inte tränade en enda gång.
 
Men kollar man i träningskalendern har jag tränat minst tre gånger i veckan hela året, och senaste månaderna har jag gått ca 5 gånger i veckan. Känns sjukt bra, är stolt. Har ju iofs inte så mycket stress för tillfället och har möjlighet att ta mig tiden till att åka till gymmet. 
 
 
Känns verkligen som en evighet sedan jag tog studentet. Möh.
 
 

Studio

Har ju inget att blogga om nuförtiden. Och hur många är det som läser egentligen? Typ två. Jag själv och Lollo. Hej Lollo! *vinkar*
 
Tog bilder med pojkvännen i studio förra veckan. Klicka på bilden för att se fler bilder på hans hemsida! :D
 

Från min iPad miniiii

Provar att blogga från min iPad mini woho :D blogg.se appen funkar faktiskt finfint!
Nu är det frukost i soffan framför tvn, sen ska jag och Johan se på julkalendern och sen träna! :D om du har sett julkalendern, jag känner "farmorn" :D 


Bakade muffins igår! :D

RSS 2.0