måste ta tag i mitt liv ok

Hej finisar!
Jag har varit väldigt dålig på att blogga senaste tiden, och till exempel ta bilder med min kamera istället för att bara ta mobilbilder. Men, så får det vara just nu. Januari och februari och ibland mars är värsta månaderna för mig, då jag mår som sämst. Nu iår har det ändå varit mycket bättre än tidigare år tack vare att jag har fått medicin och går regelbundet till min teraput. Så nu vet ni det :) när det börjar närma sig april, vår och värme brukar det bli lite bättre och då kanske bloggen också blir lite roligare. 
Hursomhelst, denna vecka har jag lov och det är så himla skönt att få vara borta från skolan med gott samvete. Idag och imorgon ska jag träna, plugga, ta långbad, tända ljus, dricka te, mysa med katten, plocka ordning i rummet, pyssla och bara göra det jag vill göra. På onsdag tatuerar jag mig och jag är så himla pepp, inte ett dugg nervös! :D På torsdag åker jag och Johan till Öregrund och stannar där till söndag troligtvis. Så skönt att bara komma bort och göra sånt man mår bra av. 
Hm...vet inte vad jag ska skriva mer. Har ätit skitdåligt senaste tiden, inte tränat på länge och bara mått skit, men nu idag ska jag ta tag i mina gamla vanor igen. Ska börja äta bra igen och träna mer, röra på mig och nu jävlar. För jag vet att jag mår bättre när jag tar hand om min kropp. 
Funderar på att lägga lite mer tid på träning och kost och visa det här på bloggen, dock vet jag inte om jag känner mig bekväm att visa kroppsbilder här på bloggen. Visst, med kläder på vet jag att jag inte ser speciellt stor ut osv men med bara underkläder trivs jag inte lika bra. Men det ska det bli ändring på! 
 
Nu ska jag slita mig ifrån sängen och klä på mig för att dra och träna. 
Vi hörs senare :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0