Bokat tatueringstid!

27 februari smäller det, första tatueringen! Är så jävla sjukt pepp, vill göra det nu nu NU men eftersom jag och syrran ska göra matchande samtidigt så måste jag ändå vänta tills hon blir frisk. Aja. Bokade igår, ska göra det på Swahili Bob's i Stockholm, har bara hört bra grejer där. Tänker inte visa vad det blir än men den kommer att sitta på höger arm och vara ganska liten. 
 
 
Nu frågar jag er, hur ont gör det egentligen? Vet ju att alla är olika men ändå. Har piercat tungan och det kändes ju inget, har ju haft självskadebeteende så är nog ändå rätt härdad. Är egentligen inte rädd för smärtan utan mest för att jag ska rycka till så det ska bli fel, haha. 

Bytte hårfärg


Världens sämsta bloggerska

Jag har varit så pinsamt dåligt på att uppdatera iår...Superförlåt! Känner inte att jag kan kalla mig själv bloggare när jag sköter mig såhär dåligt. Men riktiga livet framför internet. Jag har haft fullt upp. Skolan, jobbat, tränat massa och bott hos pojkvännen typ halva januari :) supermys!
Så...vad har jag mer att uppdatera om på senaste tiden? Ni som följer min Instagram har ju iaf lite koll på vad jag gör! Har inte tagit speciellt mycket bilder och ända sättet för mig att komma ihåg vad jag gör om dagarna är att kolla vad jag uppdaterat där haha. 
 
Har fått fina blåsor på mina redan superfula fötter :D
(för mycket träning i dåliga skor)
 
Köpte lutfisk på Prisextra för 20:- typ bästa dagen i mitt liv, lutfisk <3
 
Jag och älsklingen firade 18 månader i tisdags så vi var på spontanbio och såg The Hobbit i 3D High Frame Rate, Så jävla grymt! 
 
Har somsagt tränat en del och fått armmuskler! Har tidigare varit Gummitarzan
 
Fick värmefilt av Johan i julklapp och har bott under den sedan dess <3 Kan ju vara det bästa jag äger just nu. 
 
Jag och syrran spelade in en video som finns uppe på youtube
(klicka på bilden för att komma till videon!)
 
Var och såg min barndomsförebild Carl-Einar Häckner på Södra Teatern med Johan, vilken dag det nu var. Det var så jävla bäst, vi skrattade så vi grät och vi funderar faktiskt på att gå och se om den! Jag fick även prata med honom efteråt men jag vågade inte fråga om jag fick ta en bild :( Villeeee
 
Och så måste jag ju visa min lilla träningskalender. Varje gång jag tränar får jag en stjärna, som en liten belöning. Efter 20 stjärnor fick jag ett nytt träningslinne, nu är det 24 stjärnor tror jag och när jag kommer till 35 ska jag ge mig något fint. Smart pepp va? :D
 
Okej, det var allt. Idag har jag jobbat och tränat, sprungit på löpbandet här hemma hos pojkvännen. Ja, fatta lyxen att ha ett riktigt löpband hemma! Sen har jag duschat och ätit middag och nu sitter jag här vid köksbordet och bloggar och min pojkvän står och luktar mig på huvudet. Tar det som en hint att det är filmtajm. 

Hörs senare! :*

inlägg

Godmorgon!
Idag var jag uppe med tuppen vid nio och tog en skön dusch, har precis kommit upp och sitter och klappar på mina nyrakade ben. Därav inga bilder just nu, haha. Planerna för idag är att fika med en kompis i stan, sen ska jag köpa nudlar (ja så viktigt att jag måste skriva det här) och hämta ut biljetter på Södra Teatern till imorgon, för då ska jag och pojkvännen dit och se Carl-Einar Häckner! Älskar honom, han är så jävla grym. Såg honom för några år sedan och velat se honom igen sen dess, det är något med honom som får mig att gå "Åhhhhh", kan vara för att jag har så mycket minnen med Jossan när vi tittade på honom. Men ah, iaf. 
Ikväll ska jag träääääna och imorgon ska jag träääääääääääna och hej så kul det är!
I helgen ska jag...göra något vettigt (träna) och på onsdag börjar skolan igen. Fy fan. Men hey, bara en termin kvar nu!
 
Okej, nu måste jag gå. See yaaaaa

shopping, träning, kent

Sista veckan på året tränade jag i mina nya träningsleggings, 
Shoppade på Sephora i Täby Centrum för julklappspengar, handlade det jag inte fick i julklapp, 
Har bakat över 100 cupcakes (nej nu överdriver jag inte) och gjort regnbågsfrosting, 
Och igår kom Kents nya singel ut och de är så himla fina och åååh <3
 
Och helt seriöst, hur fin skulle inte denna vara som tatuering? Inkl rymdmönstret. 
 
Nu ska jag dricka te, ta ipren mot nackspärren och kolla på film. Peace out!

Depend Gel Lack

I julklapp fick jag bland annat Depends Gel Lack Kit och jag måste erkänna, jag älskar det! 
Ni som inte har så stor koll, kan jag berätta vad det är. Speciellt nagellack som härdas under en lampa och torkar därför direkt, och håller i 2-3 veckor. Det är grymmmmmt, jag brukar aldrig orka fixa naglarna när de börjar chippa för det brukar alltid vara typ dag 2 men med dessa håller det kalasbraaa, och man kan fixa naglarna precis innan man ska någonstans! 
 
Jag har den svarta, snyggt enkelt och passar alltid. Ville inte ha någon rolig färg för det tröttnar man på så snabbt. 
 
Startkitet som krävs kostar under 500ingen men det är det lätt värt, sen måste man köpa till färglacken utöver det. Men prova! :D
 

RSS 2.0