Gott nytt år!

 
Har fetaste nackspärren som gör att jag knappt orkar fixa mig, vill egentligen helst bara somna till nån mysig film men ska vara social ikväll. Mhm....har inte så mycket mer att skriva :) ses
 
 
Leker glad
 

Ikväll är jag bitter och det får jag vara

Yo!
Nu är julen och mellandagsreorna typ slut, och snart är det nyår. Ikväll sitter jag ensam hemma i min kigurumi och fluffsockor, dricker cola ur min lila döskallemugg jag fick i julklapp och kollar på film. En skön ensamkväll, sån man behöver ibland. Ikväll är jag bitter och det får jag vara. 


Ett superlångt blogginlägg så ni klarar er genom julhelgen!

Yo!
Kommer inte hinna blogga imorgon så GOD JUL typ! :D
Stressig dag idag, har varit och handlat massa julmat, gjort julgodis, kokat skinka, klätt granen och nu ska jag strax hoppa ner och ta mig ett julbad! Sen blir det att fixa naglarna med syrran, och käka middag. Ikväll blir det Grinchen och nachochips som alltid kvällen innan julafton. 
Imorgon är jag hos min moster och lite släkt där, funderar på att ta med mig kameran och ta lite mysbilder :D
 
Tröjan är fin och kommer från Drop Dead :D
Så har jag iaf sett ut idag och jag har färgat om håret så nu är det inte lika grönt som det var tidigare nu är det blont på riktigt :D
 
Förresten, kolla in! Jag och mamma satt och kollade på gamla kort igår och jag hittade detta från 2006. Känner ni igen mig? Det är jag och min tvillingsyrra på bilden :D
 
Var på bio igår med Johan, för vi firade 17 månader! Tänk så tiden går, helt galet! Snart 1,5 år ju!
Såg Hotel Transylvanien och den var skitkul :D
 
Imorgon är det jul och jag känner mig mest lite såhär
Vet inte varför men har ingen julstämning alls :( brukar iofs inte ha det innan jul nuförtiden men ändå, så tråkigt :( 
 
Det var någon som kommenterade mitt nagellack på förra inlägget så tänkte visa de här, med bättre bild!
Hur döfint är det inte? Nästan lust att måla om de i samma färg, men tänkte prova Orlys Meet me under the mistletoe för den är ju väldigt julig och inte provat den! 
 
Haha har bloggat så lite på senaste tiden så har massor att visa! Till exempel mina awesome unicorn-pepparkakor!
Fina va? Gjorde 7st men har ätit upp nästan alla, hehe!

Nu egobilder innan det här löjligt långa blogginlägget avslutas! :D
 
Hej Instagram haha

HOLY SHIET

Haha detta kanske kommer som en chock för vissa, men jag är blond nu!
Eller ja, fixade det i fredags så har fan haft det i snart en vecka, börjar vänja mig, får inte panik när jag ser mig själv i spegeln längre, men det känns fortfarande ganska konstigt och jag saknar mitt gamla hår. Samtidigt så trivs jag förvånansvärt mycket, och det känns ju skönt!
 
 
Hur konstigt men ändå naturligt är det inte? Haha :D
 
Nog om håret. 
Idag var jag i skolan mellan 8-10, nu är jag hemma och skriver på mitt projektarbete. Gör nudlar till lunch och dricker kaffe, har tänt ett ljus och det är faktiskt ganska mysigt. Har en hel del att skriva och det måste vara klart så jag har en råkopia på hela arbetet efter jul, och jag känner mig själv såpass bra att jag vet att jag inte kommer göra ett piss på lovet så det är lika bra att jag sitter och skriver typ hela dagen idag, har ändå inte mycket bättre för mig. (förutom att träna och städa rummet, men det ska jag nog hinna också!)
 
Okej nu måste jag fortsätta, blog you later!

Lucia!

Godförmiddag finisar!
Idag är det Lucia, whop whop! Såg på tv imorse vid 7, somnade om, sen har jag hunnit varit hos läkaren och gjort mig klar, nu har jag precis gjort lunch som ska ätas sen ska jag iväg till skolan. Första gången på över en vecka, haha. 
 
Dagens lunch!
 
 
Och såhär ser jag ut idag! Orkade inte sminka mig roligt så slängde bara på lite svart
 
 
Och så lite dagens outfit
Hej stökigt rum

Vinterkräksjukan?

Godmorgon!
Idag är det fredag och förmiddagen ska spenderas med att göra en massa plugg jag ligger efter i. Har haft jätteont i magen senaste dagarna och har så ont att jag blir helt okoncenterad och kan varken tänka läsa eller skriva, inte mer än såhär iaf. Men jag kämpar vidare. 
Ikväll ska jag på julbord med pojkvännen och hans släkt. Hoppas att magen sköter sig så jag får i mig något, känns dumt att sitta där och må illa liksom. Lever just nu på julmust, te och nudlar. Är det enda jag kan få i mig utan att vilja spy. Känns stabilt. Vinterkräksjukan kanske? 
 
Dagens outfit är svarta jeans och min nya kofta från Drop Dead. Beställde M/L och den är lite enorm, de brukar alltid vara lite små i storlekarna men denna hade jag kunnat ha en storlek mindre. Aja, stort=mysigt!
 
Nudlar i sängen, mitt svarta täcke är fyllt med damm och katthår haha blir så när det är svart allt syns. 
 
Nu ska jag börja plugga. Uhhhääää

Insnöade

Sov hos pojkvännen, sen när vi vaknade imorse var vi totalt insnöade. Inga bussar gick, snö upp till låren och bilen syntes knappt under all snö. Gick hem och värmde oss vid brasan och kollade film istället. Kom hem ganska nyss iaf!
Nu ska jag sova för jag är sjukt trött, sover så himla dåligt om nätterna nuförtiden. 
Imorgon blir det skola om jag lyckas komma dit, på fredag julbord med pojkvännens släkt!
 
Bakade pepparkakscupcakes häromdagen. Snorgoda. Ni vill ha
 

RSS 2.0