Saker jag inte fattar

Saker jag verkligen inte fattar: hur man kan tycka att Kent har räddat livet på en och att en låt om evig kärlek betyder mycket när man inte ens har varit i närheten av det? Ingen kan rädda dig förutom dig själv och det som stör mig mest är att de flesta som säger att Kent har räddat dem är 14åriga småtjejer som inte haft större problem än "jag är lite utanför för jag har annorlunda stil" eller något. Du behöver inte bli räddad från något. Hade du problem skulle inte Kent räcka. Det är du som måste göra jobbet liksom, inte en jävla låt om något du inte har någon aning om vad den egentligen handlar om. Kent kanske räddar dig från vardagen för att du kanske slappnar av från verkligheten när du lyssnar på musik, men mer än så är det inte. Har man inte upplevt riktig kärlek kan man inte säga att en låt om evig kärlek betyder mycket för dig när du inte ens har upplevt något som är i närheten av det de sjunger om. Jag kan inte ens säga det själv, men jag kan känna samma sak som han sjunger om. Det kunde jag inte innan. Så det är saker jag inte fattar och som faktiskt irriterar mig.


Kent Uppsala Slott 28 juli

Nu är jag hemma igen efter en kent-helg i Uppsala. I fredags lämnade jag hemma och kom fram och började köa vid 16 på dagen. Först i kön var man ju, och förutom mitt sällskap var vi ensamma med crewet tills klockan blev runt sju på kvällen. Det var fett trevligt för det var varmt, vi hade mat, musik och kortlek och det kändes som en helt vanlig picknick :)
 
 
Konserten var såklart helt underbar och som vanligt stod jag längst fram precis i mitten <3 min plats liksom. 
 
Nu ska jag sova för att sova ute i gräset sätter sina spår i kroppen. 

Drar och promenerar i stan


1 år med världens finaste pojkvän <3

Idag är det precis ett år sedan jag blev lyckligast i världen när den finaste pojken någonsin blev min. Älskar honom så otroligt löjligt mycket, ni kan inte förstå!!
 
Idag har vi firat genom att först mysa ordentligt imorse, sen var vi och hade en liten picknick i Rålis på dagen, låste fast en lås på Västerbron och avslutade dagen med middag på Pizza Hut och sedan film nu hemma i soffan. Så himla mysigt <3
 
 
Låset bland andra pars lås, inristat med datumet för ett år sedan då vi blev tillsammans. Detta är något jag velat göra länge och sen när jag träffade Johan kunde jag äntligen göra det. Nycklarna, varsin, slängde vi i vattnet tillsammans. Så himla romantiskt <3 kanske ganska cheesy också, men det skiter jag i. 
 
Jag och Johan, vi två, för alltid <3
 
Det jag vill ha kan inte köpas
Inte stjälas, få till låns
Det jag vill ha kan inte ägas
Det är så mycket större än så
Jag kastar pappersplan från höghus
Mot en gnista gömd i snön
Jag måste tro att det kan hända
Jag måste drömma min egen dröm
För du och jag ska aldrig dö
Nej du och jag ska aldrig dö

Jag tror vet vad allt går ut på
Jag tror jag äntligen förstår
Att det finns ingen magisk genväg
Ingen rök och inga spår
Och finns ingen enkel lösning
Inget svart och vitt, bara grått.
Man får ta det man blivit given
Och säga "jag älskar det jag fått"
Du och jag ska aldrig dö
Nej du och jag ska aldrig dö
Nej du och jag ska aldrig dö

Det vi har ska aldrig dö
Nej, det vi har ska aldrig dö
Det vi har ska aldrig dö

Grattis min älskade

På 21års dagen <3


Kom till Extend!

Har nämt det förr men nu ska jag ägna ett helt inlägg om min fantastiska praktikplats, nämligen salongen Extend. På Östgötagatan 55 (t-bana Medborgarplatsen) finner du världens härligaste salong. Här har vi alltid roligt! Vi fixar det mesta inom hår, allt från tantpage, gubbnackar och långa hår, till extensions, extremfärger, knasiga klippningar, dreads både äkta och inte.
 
Jag trivs otroligt bra här och känner mig verkligen som en i gänget. Det är sällan man passar in mer med lila eller turkost hår än på Extend. De andra i gänget har hårfärger som rött, rosa, turkost, lila, blått, grönt :)
 
Men nu skulle jag ju främst inte prata om salongen i sig utan en av produkterna vi både använder och säljer. Nämligen den grymmaste extremfärgen någonsin; Special Effects.
Jag har använt SFX i 2 år nu och jag har aldrig blivit besviken. Tidigare köpte jag min färg på en hemsida där frakten kostade och leveranstiden var oftast över 2 veckor. Ovärt, om man vill färga direkt. Ingen annan salong i hela Sverige använder Special Effects och vi säljer den även via webshopen, klicka här för att komma dit!
 
 
Så nu tycker jag att alla ska pallra sig iväg hit och bli lite fina inför skolstarten ;) jag vet att jag kommer!
I slutet av augusti och fram till jul kommer jag antagligen vara där varje fredag. Jag kommer nog få börja ta emot lite kunder då jag börjar trean i höst, änsålänge har jag bara fixat håret på kompisar och gjort det som de andra inte hinner med t.ex. ta ut löshår, kamma ut dreads, föna hår, tvätta hår osv. 
 
 

Grillning

Grillade i Rålis med Johan, Jossan, Olivia och Lollo förra helgen. (HAHA SKOJJADE DET VAR JU SNART 3 VECKOR SEN XD EH)
Det var supertrevligt och jag hade inte träffat Jossan på nästan ett år, men det märktes knappt! Vi ska ses igen nästa vecka, wiho :D
 
 Jossan är fundersam. Eller så tuggar hon något smarrigt ;)
 Lollo och Olivia
Massa godigheter 
 Bland annat en massa halloumi
 Och en och en annan tomat
 Och jag och älsklingen satt och pussade på varandra som alltid :)

Kent och rosa armhålor

Blogginläggen blir inte så täta nu när jag är borta så mycket men desto längre och innehållsrikare. Det får iallafall duga för tillfället. 
 
Nu har jag (äntligen?) kommit hem efter en Kent-helg i Göteborg och några nätter hos pojkvännen. Var tänkt att vi skulle stanna längre i Göteborg än vi gjorde men det uppstod problem så vi fick sova i bilen och på söndagen var vi så möra att vi kände att en dag på Liseberg och Ullared inte var så lockande åkte vi hem då istället. Kent var underbart som vanligt och jag stod längst fram i mitten. 
 
 
 En var väl nummer 14 i kön och hade fint sova-i-bil-smink. 
 
 Men det var det lätt värt och det var som alltid en underbar konsert <3
hihi <3 
 
 
 
 
Har jag berättat för er hur mycket jag älskar min pojkvän? Har jag? Kanske, men här kommer ett bevis.
Vi har länge skojat om att vi skulle göra detta men att faktiskt göra det var....haha obeskrivligt roligt. 
Och att min fantastiska pojkvän faktiskt går med på detta måste väl vara ett bevis på att han älskar mig? Jag tror nog det. 
 
Så, det är blekt och sen färgat med Special Effects Atomic Pink. Ingen spray, inget fake. Typ permanent. 
Har jag berättat för er hur mycket jag älskar min pojkvän?
 
 

Videoblogg :D


Film eller WoW eller Lost??

Denna beslutsångest....vet inte om jag ska kolla på en film, fortsätta kolla på Lost eller spela lite WoW....haha ilands!
Imorgon ska jag........................eh.........venne. Kanske hänga i sängen med datorn? Mhm. 
Älskar mitt röjjiga rockliv. 
Piercingen mår bra och det är inte speciellt svullet. Mitt hår är inte grönt det är bara webcamen som luras. 

äsch

Tjenare!
Idag har jag fixat Emmas hår och nu sitter jag och kollar på Lost. Sen ska jag spela WoW och äta makaroner, haha. Har trial account och får köra tills jag är lvl 20 gratis, värt. Kan faktiskt äta mer än makaroner men det är lite jobbigt så soppa och makaroner it is. Mamma gjorde min favoritsoppa med lax igår, ska be henne göra den igen :D 
 
[ingen bild på mig för jag sitter ofixad i mjukiskläder]
 
 

Piercade tungan

Utnyttjade att jag fyllt 18 och mamma har längre ingen talan om saken, så jag piercade tungan något jag velat göra jättelänge. 
 
Mamma fick inte panik men tyckte det var onödigt. Ohwell...
 
Kostade 600:- och jag gjorde det på Barbarella i sthlm. De var skitduktiga och det gjorde inte alls lika ont som jag förväntade mig! Tungan är knappt svullen men staven är så lång att jag har problem med att äta. Till middag blir det makaroner och efterrätt blir mosade jordgubbar och piggelin. 

Ny hårfärg

Färgade om håret och det blev en aningen för mörkt.....men det bleks ganska snabbt :)


Pastel Jack?

Tjenare!
Idag låtsas jag att jag är frisk och drar ut och träffar folk. Är nästan frisk, bara lite snorig fortfarande. Men det skiter vi i. Ska in till stan och handla hårfärg, solen har tagit all färg och det kanske syns att det behövs färgas om? Iofs ser det inte sååå farligt ut, underhåret är nästan samma färg som när jag färgade det. Jävla sol! >:(
Leker PastelGoth med mitt pastelhår och korsnaglar och Jack Skellington runt halsen. Är jag cool nu?
 

Bilder från Öregrund och P&L

 Tar en casual promenad....
 Ligger och chillar i hängmatta i Öregrund och visar upp mitt fina gäddhäng till armar :D
 Le walking in Öregrund
 Sen blev det festivalande! Finns tyvärr inte så mycket bilder :( 
Ritade mig och Johan i ett tält på P&Ls festivalområde och satte upp. Fint va? Man ser iaf vilka det är!
 
 
 

Tillbaka!

Hej bloggen!
Har ni glömt mig?
Jag lever faktiskt fortfarande. Dock inte så mycket på internet utan mest irl. 
Var ju på P&L och kunde inte uppdatera något då, sen direkt efter åkte jag hem till Johan och nu är jag hemma igen. Peace&Love var ganska galet men fortfarande ganska mesigt, men fett kul! Jag och Johan sov tre nätter i tältet varav sista natten jag blev förkyld, sen flyttade vi in till min kompis Lena som bor i Borlänge. Så skönt!
Såg Kent vilket såklart var som vanligt helt underbart, stod längst fram som alltid. Såg en massa andra band också och har säkert gått upp 5 kg med alla belgiska våfflor, kinamat och godis jag ätit under veckan. 
Är fortfarande förkyld och haft feber ända sedan vi kom hem från Borlänge, så nu ska jag packa upp allt och mysa ner mig vid katten och kolla på en film. Vräka i mig lite smärtstillande och sätta på mig mjukisbyxor. 
Tänkte även ringa mamma så hon vet att jag kommit hem nu, vi har inte setts sen....öh....förra måndagen. Tror dock pausen var välbehövlig för oss båda. 
 
Bilder kommer sen, även om jag inte tagit så många. 

RSS 2.0