<3

Nu drar jag och pojken till Eskilstuna och ser Kent! Wihooo!!


Jag älskar dig <3


KEEEEEEEEEEEEEEEEEENT!!!

Jag är så jävla glad så jag måste skriva av mig här!
Var på Kent på Cirkus idag, hade ingen biljett men KOM IN ÄNDÅ! Nån snubbe som jobbade där lät mig och Lollo komma in trots att vi inte frågade, vi såg väl antagligen väldigt deprimerade ut eftersom vi ville se.
Men vi kom in och jag grät hysteriskt och skrek och skakade och tappade smink och lösfransar och såg skitbra fast vi var längst bak och det var så jävla underbart eftersom vi inte ens trodde att vi skulle kunna komma in på själva Cirkus.
Och jag fattar det inte själv fortfarande.
Och jag ska se dem igen med Winnie på torsdag.
Jag kan dö lycklig.Jag är så jävla glad så jag måste skriva av mig här!
Var på Kent på Cirkus idag med Lollo, hade ingen biljett men KOM IN ÄNDÅ! Nån snubbe som jobbade där lät mig och Lollo komma in trots att vi inte frågade, vi såg väl antagligen väldigt deprimerade ut eftersom vi ville se. Vi sprang upp för en trappa och det kändes som en dröm eller en film. När trappan tog slut så såg vi dem direkt. Finaste Jocke Berg, som jag saknat dina danser och din underbara röst!
Och jag grät hysteriskt och skrek och skakade och tappade smink och lösfransar och såg skitbra fast vi var längst bak och det var så jävla underbart eftersom vi inte ens trodde att vi skulle kunna komma in på själva Cirkus.

Och jag fattar det inte själv fortfarande. 
Och jag ska se dem igen med Matilda och Johan på torsdag. 
Jag kan dö lycklig.


Vi såg så mycket bättre än det ser ut på bilden!

Vitan

Hej finisar!

Igår var det fredag och en supertrevlig dag för mig. Träffade världens finaste tjej Matilda i stan och bara myste runt, handlade lite smink och så fixade hon sina dreads. Sen träffade vi pojken min och gick runt ännu mer i stan. Sen drog hon hem till Eskilstuna och jag och Johan stannade kvar i stan och mötte upp min syrra och hennes kompisar, sen bar det av till Vitabergsparken efter typ två timmar när tjejerna hade samlat sig, handlat allt de skulle och fixat allt de skulle. Jag skulle aldrig orka med att hänga ofta med dem, för allt tar så jävla lång tid att det är löjligt. Hursomhelst, så var vi där ett tag men Johan ville hellre hem så från Vitabergsparken tog vil en promenad till gullmars där bilen stod och åkte hem till honom. Vi gick alltså sjukt mycket igår, borde ha haft stegräknaren på mig!

Idag ska jag plugga(typ), städa lite, duscha, färga om håret, fixa löshåret, träffa Lollo och stå utanför Kent, sen ska vi på någon utomhusfest vid Kaknästornet. Vi får se hur det blir, men jag och Lollo har alltid fett kul tillsammans.


Drack monster istället för alkohol, röker ju inte och åt inte chips. Kände mig fett bra och nyttig :D

Kentaffischer!

Tjenare!

Nu är jag hemma från praktiken och har käkat lite middag. Har tappat aptiten så jag får tvinga i mig själv mat....inte så kul :(
Hursomhelst så har det kommit nya kentaffischer ute som jag drog ner idag! Wiho!


Wihoooo! :D

Nu ska jag plugga. Hörs imorgon! :*

Igårkväll

Idag är det onsdag och då vankas det praktik. Har precis vaknat och ska nu trycka i mig en liten (stor) frukost.

Igår var jag och pojken min först på picknick ute i Hellasgården, det var svinmysigt vi hade köpt typ 2kg frukt som vi satt och nomnomade på :D Sen tog vi bilen och parkerade den hos mig, åkte till TC och därifrån tog vi en promenix till Gröna Lund. Hängde där ett tag, tycker det är så himla fint och mysig stämning där! Matade pojken min, och sen kollade vi en liten stund på Mange Makers, haha. De körde bara i 30 minuter så sen stod vi och snackade med en gammal kompis till Johan som jobbade i en kiosk på Grönan. Mycket trevligt, hursomhelst.

Japp, och idag vankas det jobb! Funderar på att gå till gymmet också, eftersom jag inte varit där på över en vecka och kortet går ut snart så jag vill gärna utnyttja de sista dagarna. Får se vilken tid jag kommer hem från praktiken, om jag hinner och orkar.

Ni får ha en superbra dag så hörs vi senaren :*


10 månader med min kärlek <3


Mysdag och nya kläder!

Woho, idag kom mina kläder från Drop dead! Allt passade utom jeansen, som skulle vara samma storlek som de jag använder nu men kunde inte få dem över rumpan. Kan vara för att jag har gått upp nästan 4kg denna helg HAHAH

Huuursomhelst så ska jag skicka tillbaka dem för att byta storlek :)
Var på picknick med pojken på Långholmen idag, sviiinmysigt! Imorgon firar vi 10 månader, thihih! *^___^*

Tjocktröjan! :D


Min näsa syns inte hehhehehh



Nu är klockan kvart över nio och jag börjar bli trött :D
ska nog krypa ner i sängen med lite te och en Disney. Köpte 3st nya i helgen på loppisen (Lejonkungen, Atlantis & Kejsarens nya stil) funderar på någon av dem! Så himla mysigt att titta på VHS, älskar att jag har kvar min tv jag fick av pappsen julen 2003 :D Och att den funkar perfekt. Har ingen box eller ngt så det enda jag gör med den är att spela PS2 och kolla VHS.

Fan va oldschool jag är! ;D





Och var fan tog jag vägen??

Jag har icke dött. Jag har varit i Öregrund på en välbehövd semester och bara tagit hand om mig själv. Varit med pojken, ätit massa skit, spelat krocket och kort, sovit och varit ute och tittat på solnedgångar. Njutit med andra ord!

Nu är jag tillbaka och utvilad och redo för att plocka upp bloggandet igen.

Har ni saknat mig kanske ni skulle ha följt mig på Instagram, Inspectorpink heter jag där och jag har uppdaterat hela helgen. Det är så lätt att göra det från telefonen :)

Var i salongen i onsdags och fixade lite syntetiska dreads på en annan praktikant vid namn Jessica :)


Och på tal om hår. Den lila färgen går ur jättesnabbt men gick från detta:

Till detta för att jag har världens bästa praktik och fick färg! <3 Special Effects, ska snacka mer om det sen i ett separat inlägg :)

Här ligger jag på gräsmattan igår och chillar i Öregrund.

Jag och fina pojken min <3 Vi färgade om hans hår också, eftersom han hade både utväxt och det var mörkbrunt.

Och så åt vi typ 5kg var av paj. Fuck diet liksom. Satan vad det var gott! Med typ 1 ton vaniljsås till såklart. Gjorde 1,5 liter och det tog slut haha! :D

Men lite rörde vi på oss allt! Här spelar vi krocket i solnedgången på den enorma tomten med en av Johans kusiner. Mycket trevligt, förutom att han ägde på det (och kubb, pil, kort osv), det var inte kul att han vann hela tiden :P


Och med det så säger jag hej hej nu är jag kanske tillbaka och bloggar lite!
Skulle det vara kul?

Kanske man kan få lite respons?
Behöver pepp för att fortsätta blogga! :)

Skiva

Var på studentskiva igår, lite halvtrevligt sådär. Somnade vid 4 dock och försov mig big time, vaknade upp på fel sida vid 12. Så har spenderat dagen i sängen framför film med pojken.
Nu ska jag vara duktig och göra klart alla läxor innan mamma kommer hem. Sen blir det en lugn kväll och så ska jag försöka sova tidigt så jag kommer upp imorgon.



Det var filmtema men knappt hälften var utklädda, skittråkigt ju. Var Mimmi Pigg som ni kanske ser :D
Johan var James Bond och hade en vattenpistol som han dansade runt med. Min pojke är helt sjukt dålig på att dansa, jag kunde inte sluta skratta! Gullen <3

shots shots shots

Idag har jag:
- Tränat
- Varit i skolan och varit produktiv
- Pluggat lite
- Gjort jellyshots.
Ska kolla imorgon om de blir bra, isf gör jag fler imorgonbitti. Tror jag hade för mycket gelatin i mina små portioner, menmen. Ska på studentskiva imorgon och jag och pojken tyckte det var kul att prova att göra, men eftersom det är jag som är handyman i vårat förhållande så gör jag dem själv haha :D
Återkommer med bilder ev om de blir fina :D

Drar till stan med systra mi

hej tuttar

Hihi :*

haha tönt

Kom just på att min vanligaste kategori på bloggen är Everyday I'm shuffling och att jag precis skrev ett inlägg om LMFAO. Kan säga att de enda låtarna jag hört är den och Sexy and I know it, förutom igår men de kommer jag inte ihåg direkt haha :D

*lägger detta i Everyday I'm shuffling-kategorin*

LMFAO igår

Har tänkt att blogga flera gånger men något har alltid kommit emellan men nuså!

Igår var jag på LMFAO som resten av sthlm....det var typ 15000 fjortisar där, men jag träffade några trevliga snubbar och hade ändå en ganska rolig kväll. Stod och dansade till musiken i en och en halv timma och det var den dagens träning. Men gud, vad jag har saknat att shakea rumpan till populärmusik. haha, får ju inte göra det så ofta nuförtiden. Inte riktigt lika kul att stå i rummet att dansa. Fan, får skaffa nån kompis och gå ut och klubba med. Tycker det är tråkigt med krogen där folk bara står och dricker, jag vill dansa!

Idag ska jag in en sväng till stan med systra mi, vi har en såndär "VIIII"-dag idag som vi får ibland, då vi vill hänga med varandra och då har vi skitkul. Ibland är det roligt att ha en tvilling, det erkänner jag.

Inga bilder från igår än för min mobil dog i kön och jag hade inte kameran med mig, men tror Danne tog lite fula bilder på mig :D

Vi hörs, puzz :*

Makeup


RSS 2.0