Lite mer om tänder och träning

Hej hej där. 
Fick lust att blogga medans jag bleker rötterna så nu gör jag det. 
Idag har jag simmat med mamma och....tagit sovmorgon. Det var skönt. Nu sitter jag med en kopp havrechai och väntar på att Idol ska fortsätta. Jag hejar på Elin, tycker hon är grym! :D
 
Ni som undrar över min tand, har nog inte skrivit så mycket om det här men slog av den när jag gick i lågstadiet och har sedan dess haft lite olika plasttänder. Nu ska jag äntligen få en permanent porslinstand och det sker den 12e december, taggad! Nu har de slipat ner tanden till en liten stump och eftersom tanden är rotfylld är den död och mörkare än de andra tänderna. 
Fint va? :D :D :D
 
Var på stan här om dagen med Johan och kollade runt på vad vi ska köpa till varandra, haha typ försöker komma på vad man önskar sig det är svårt! Så då sminkade jag mig och använde ett av mina nya läppstift från Lime Crime, Babette. Tycker det är jättesnyggt men liiite för oranget mot min hudton, men kommer använda det ändå. Beställde även Great Pink Planet som är väldigt lik MACs Saint Germain. 
 
Annars går det bra med träningen. Hatar att springa men gör det ändå och nu har jag lite ont i knäna så ska sluta springa ett tag nu och se om de blir bättre. Vill inte ha knäproblem. 
Men har jag inte ont i knäna springer jag 5km på en halvtimma och just nu räcker det för mig. 
 
Och så har jag beställt från iHerb som jag hoppas ska komma nästa vecka. Har beställt min nya drog; Quest bars i smaken Cinnamon roll. Är sjukt god, nyttig och har alltid med mig en i väskan. Köpte en låda på Scandinavian Nutrition för 275:- sen hittade jag iHerb där de kostar 170:- :D :D glad tjej! Beställde även te och sånt, äsch visar när det kommer! 
La  upp denna bild på Instagram från mitt skafferi och fick kommentaren om att Craze är olagligt. Va? Är det någon som har mer info om detta? Vad jag vet så har det bara varit i labb för undersökningar och att de hittade ett kemiskt ämne som för kroppen är lik anfetamin men inte är farligt eller olagligt. Googlade lite och ser ut som att folk tar det säkra före det osäkra och att de har slutat säljas. Men jag tänker inte direkt slänga mina burkar, tycker om dem (om man inte tar för mycket, då kan man vara vaken i 29 timmar, been there done that)
 
Okej det var väl allt för denna gång. Ska gå och kika hur håret ser ut nu. Puss!
 
 

Tand

Just nu blir det inte så mycket här på bloggen. Jag tränar inför GMU (lumpen) och håller på att fixa min framtand så ser ut som ett mongo i några dagar nu. Himla fint. Så....har inte mer att skriva. Ska dra till gymmet nu. Puss!
 
Med plasttand
Utan plasttand, nedslipad. Grymt dålig kvalité men det ser så jävla äckligt ut så ni behöver ingen bättre bild. 
 
Bättre bild kommer när tanden äntligen, efter 11 år, är klar! :D
 

Ballongdekor

 

Fredag

Igår var det fest och jag kom dit med två powerking och kom hem innan 12. Värt. 
Hade lagom trevligt men det var lite för mycket folk på samma gång osv. Menmen!
 

Har skaffat sånadär roliga linser

De är liiiiila och i min styrka :D :D :D
 
 

Ansiktsmålning i Heron City

Ibland ansiktsmålar jag och då måste man ju måla lite roligt på sig själv. Förra lördagen var det premiärhelg för Disneyfilmen Turbo, och jag var på Heron City och ansiktsmålade. Såhär kul kan det vara!
Och så fick jag Turbo-ögon på huvudet men det tog jag tyvärr ingen bild på :( 
Stackars lilla Turbo ser hög ut....
 

Nyttiga livet <3

Nu är det slut på festandet. Två månader kvar av året och det ska bli de bästa månaderna! Ska alldeles strax springa iväg till gymmet (nä, tar tåget men ändå) och bara njuta av det. Sen ska jag äta en mysig middag ensam och kolla på film i min ensamhet, och lägga mig tidigt. Imorgon blir det jobb mellan 8.00-11.00 och sen gymmet efter det. Sen kommande vecka blir det viktiga möten, löshårskund och ännu mer gymmet. Ska försöka ta mig till gymmet 6 dagar i veckan nu framöver, för det har jag faktiskt möjlighet till. 
 
 

RSS 2.0