Wall of text och fina bilder på beauty&the beast (kosmos och jag)

 Okej så tänkte faktiskt skriva ett ordentligt inlägg nu! Tänka sig!
Nej men jag har faktiskt tid nu :) 
 
Idag har jag gjort lite dreads som jag ska försöka sälja, gör lite youtube-jobb såsom att redigera video, godkänna kommentarer, svara på mail osv. Tråkigt men det behövs faktiskt att göra. 
Är iaf snart klar med det och ska då dra mig iväg till gymmet i detta ruskvädret. Önskar jag hade lite vikter här hemma man kunde lyfta, har bara en yogamattan och känner mig inte riktigt kreativ nog att bara göra övningar på mattan. 
gbew hälsar Kosmos när han kliver över mitt knä där jag har datorn. Får vara glad att han inte la sig här...
I veckan är det lite möten på arbetsförmedlingen, tandläkaren och arbetsintervjuer. Ska även städa lite i lägenheten, pimpa den tråkiga ljusstaken och fika med en kompis. Har förvånansvärt mycket saker att göra för att inte ha något att göra. Ska söka jobb också, om jag hittar något jag inte sökt än. Känns som att alla salonger i hela stockholm borde känna igen mig med tanke på att jag har bombat alla med ansökan. Får se om fler svarar, vill så himla gärna jobba på en salong som mest håller på med löshår och färg vilket uppenbarligen är mina två favoritgrejer inom yrket. 
Tycker också att ni alla borde kika in här och beställa lite dreads från mig. Så jag klarar mig under dessa arbetslösa månader. Har pasta och plastcitroner och te tills nästa år men det kan man ju inte leva på. Måste skärpa mig med maten, de dagar jag bara är hemma blir det ju inte riktigt frukost lunch middag i traditionell stil. Snarare äggmacka eller wrap när jag är hungrig. Varvat med te i mängder. Måste ha druckit min kroppsvikt i te senaste veckan, och där överdriver jag inte ens. Detta beroendet måste få ett slut. Tillsammans med tända ljus varje kväll. Har bränt upp hälften av Johans stash som skulle räcka över vintern. Men, det är ju så mysigt. 
Te, kattgos, tända ljus framför en bra film eller tvserie. Håller just nu på att gå igenom House, och nu är man ju verkligen fast. Ska se sista säsongen nu men det finns inte med svensk text och jag drar mig lite för att se sjukhusserier utan text eftersom jag vill förstå allt. Lär känna igen det mesta men vill ju liksom inte missa något. 
Om en minut är min video klar, då ska jag rensa upp lite här i vardagsrummet innan det är dags att ta arslet upp till gymmet. Har varit borta länge pga sjuk och haft en dålig period av för mycket alkohol, men det är dags att komma tillbaka nu. Vet ju hur mycket jag älskar det men glömmer lätt bort det när man har ett uppehåll. Har känt mig sjukt sliten sista tiden på grund av all alkohol och alla utgångar och fester här hemma, jag är ju ingen van festare som ni troligtvis vet och helt plötsligt så har jag festat typ 7-8 gånger senaste 3 veckorna, vilket annars är årsantalet fester för mig. Om ens det. Så på grund av det har det ju självklart blivit mindre träning. Och sen vädret. Man blir ju inte sjukt pigg på att gå ut om man faktiskt inte verkligen måste. Går helst bara ut om jag ska ner till centrum och handla mat, och det tar två minuter att gå ner. Annars är det ju så himla skönt att vara inne så jag passar på när jag kan. Himla skönt och avkopplande. Sjukt synd att vi inte har badkar här hemma, då hade livet varit komplett typ. Funderar på att smyga in till grannen när de jobbar och låna deras badrum...haha nej men det skulle ju vara så himla skönt att lägga sig i ett varmt bad med tända ljus och en mysig bok....
Var på biblioteket här om dagen och fixade ett nytt kort, lånade några av mina favoritböcker och det var mysigt. Men nu när man är myndig kostar det ju att reservera böcker, vad är det för skit? Tänkte liksom låna en hel bunt av massa böcker jag läste när jag var liten, men vill ju fan inte betala för det. Okej tio spänn är ju inte mycket men fan det blir mycket om man ska låna så mycket som jag vill. Så får väl helt enkelt åka runt där de har de böcker jag vill låna och låna därifrån. Jag har ju tiden liksom. 
Oj jisses vilken wall of text men så kan det bli ibland. Borde börja skriva dagbok kanske...nä men ni vet man börjar skriva så är det nästan svårt att sluta för man skriver snabbare än man tänker. Eller är det bara jag? Haha stört ju. Det är liksom som att tankarna sitter i händerna och de vet redan vad de ska skriva och så tittar jag på skärmen och läser vad jag redan har skrivit och ba Jaha...okej. Haha. Okej nu borde jag ju sluta skriva för jag har ju faktiskt inget vettigt att skriva om. Slänger in lite bilder så detta blir ett fint inlägg istället för bara massa text som ingen läser. Gissar på att de som faktiskt läser allt detta är Julia, Lollo och Linnea. Anyone else, tell me. Kanske inte ens ni läste allt detta. Och om ni gjorde det, vem som nu gjorde det, grattis för att ha spenderar massa minuter på meningslös skit. Hoppas denna text hjälper er att lösa alla era problem och världsfred. Det var liksom det jag siktade mot, uppenbarligen. 
 
Fina kosmos ligger på soffan och grisar sig. 
 
 
 
Eller så kan man posera med sin fina rosa plast-Trex. 
två hansdukar och smink på väg för att handla groggvirke. 
Sminket från i lördags, felt fab. 
Och just nu i skrivande stund. Kosmos vill ha uppmärksamhet och vilket bättre sätt finns det än att lägga sig mellan mig och datorn? Ingen risk att han inte märks liksom. Gosen då. Ligger här och spinner. 
Nu somnade han. Jahapp....skulle jag inte till gymmet?
 
 
 

Lägenheten!

En töntig video där jag visar lägenheten jag och Johan bor i :)

Senaste beställningen klar!

Blev precis klar med denna beställningen och ska precis skicka iväg dem. 88st smala DE med några transor som effekt.
Fick lite hår över så om någon är sugen på något liknande så är det bara att höra av sig så snabbt som möjligt. Alternativt om man vill ha dessa färger eller någon av dem, eftersom jag har hår kvar kan jag börja redan idag. Först till kvarn!
 
 

Dreads och löshår och sånt

Klicka här för att komma till min andra sida där hår är i fokus. Just nu är det endast dreads men det kommer mer senare. 

Gamla bilder <3

 

Världens finaste kisse

Är man törstig så är man...
 

USA-resan i bilder

 
Nu kommer det bilder och ett långt inlägg. Kommer dock inte skriva speciellt mycket till varje bild så ni får gissa eller något. 
 
Taggade klockan halv sju på morgonen
Hittade de obligatoriska pistachnötterna efter ett besök på varje taxfree affär. 
De andra tog en öl innan
Redo för långflyg!
Jag ser redan sjukt trött ut ju.
Film i stolsryggen inkl tvserier och spel, paddan fylld...hell yeah låt oss sitta här i två dagar!
Ball fjärr till tvn
Trött men snart framme
Ännu tröttare
Tröttast och piggast hahah
pussas
Framme! Alla är jättetrötta för det är mitt i natten i Sverige
Morgon i Miami Beach. Jag och Johan tog en snabb promenad ner till stranden. 
 
Katter på hotellet <3
Frukost utomhus
 
 
Fortsättning följer haha...
 
 
 
 
 

RSS 2.0