Det blev lila

Mamma fick bestämma så det blev lila. Lite för mörkt så har inga bra bilder än, är fortfarande lite krasslig. 










jag vet inte vad jag ska göra med mitt hår

Ville inte ha grått. Blekte bort det. Nu är det fult och dassigt och på något sätt gult i hårbotten? eh?
Kikade på bilder, vad borde jag ha?
 

FORTFARANDEEE sjuuuk :(

Jag är så himla trött på att ligga sjuk. Har legat i sängen i en hel vecka nu, har hostat ordentligt sedan den 28e december och har inte tränat på över en vecka. Är både trött på att vara sjuk för att det är så tråkigt och utmattande, dels för att snön äntligen har kommit och jag vill ut och promenera och åka pulka osv, och sen har jag en sån jävla träningsabstinens!! Vill bara röra på mig, springa, till gymmet och lyfta vikter, ni förstår inte. Men jag klarar knappt av att gå till badrummet utan att svimma. Mycket härligt. 
Så ja, just nu ligger jag hemma, dricker te, kollar på Netflix och hostar. Äter jordnötssmör direkt från burken för det är typ det enda jag har att äta eftersom jag inte har några pengar. Livet leker. 
 
 

Just nu: Projekt grå

Dåligt redigerat men detta är målet! Vi får se hur det går....
 

Blekning

y0! 
Sitter för närvarande och bleker håret och stör johan genom att låna hans dator när han vill ha den. Haha ja...
Eh. Ska byta hårfärg. Tror jag. Vi får se hur det blir. Hur håret ser ut när jag blekt det och om löshåret skulle matcha. Jag älskar ju det torkosa ombre men jag känner att jag haft det liiiite länge nu, otroligt länge för att vara jag. Och det känns som att det är dags att ha något annat. Men vi får se. Kan bli så att det typ blir blont och sen tröttnar jag ooch slänger i gamla vanliga färgen liksom. Dock så vet jag att jag har lite castingar där de gärna ville att jag skulle behålla min hårfärg, men vi får se hur det blir med det. Ska faktiskt gå och skölja ut det nu och Johan ska få tillbaka sin dator så vi hörs väl senare. Eller ja, hörs och hörs. Jag har snarare en ensidig dialog med mig själv. Hej Frida. Hej. Vad ska du göra imorgon? Jag ska upp innan åtta. Och så ska jag göra groddar innan jag somnar. Nu vet jag. Hejdå. 
 
 

Just inköpt!

Från sheinside.com
 
 
 
 
 

Sammanfattning av 2013

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Ja, en massor! Jag var utanför Europa (Usa), jag tatuerade mig, tog studenten, flyttade hemifrån, jobbade på riktigt första gången, blev sparkad första gången, lärde mig figurballonger....äh kommer inte på något mer nu. Blev extremt motiverad att fortsätta träna! 
 
Hur har ditt 2013 varit?
Omtumlande minst sagt. Det har hänt väldigt mycket på en relativt kort tid, med tanke på att jag både slutat skolan, flyttat hemifrån och så. 
 

Vilket datum från 2013 kommer du aldrig glömma?
15 juni. Spenderade 13 timmar på Disney World i Florida och det var bästa dagen i mitt liv. Jag grät och skrattade nästan konstant. 

Vad är din största framgång 2013?
Haha jadu, det var ju att skaffa jobb men sen blev jag ju av med det....så får väl säga att jobba tillsammans med Therese med ansiktsmålning och ballonger, det är så himla roligt! Och sen att jag kommit vidare med träningen och kosten, och det känns så himla bra. 

Bästa köpet?
Min iPad Mini jag köpte av mina studentpengar precis innan USA-resan. Vi är bästa vänner och jag har ALLTID med mig den, har ju ingen dator så jag använder den mycket mer än jag trodde jag skulle göra när jag köpte den.  

Vad spenderade du mest pengar på?
USA-resan, absolut. Alla sparpengar gick åt...inklusive ipaden dårå..

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Dagen på Disney, och Johan gör mig alltid glad. Och att träna!

 
Vem har du umgåtts med mest?

Johan och Kosmos. 

Har du haft ett förhållande under 2013?
Ja, såklart!

Vart reste du under 2013?
Florida i juni 

Är det något du saknar år 2013 och vill ha 2014?
Att träffa fler människor och socialisera mig mer. Hade en liten period i höstas men förutom det har jag träffat otroligt lite människor iår, delvis pga arbetslösheten. Det ska vi ändra på!

Vad gjorde du på din födelsedag?
Gjorde en supertårta och spelade in en youtubevideo samtadigt. 


Finns det något som skulle gjort ditt år bättre?

Kanske att jag skulle ha hittat ett annat jobb alternativt behållt det men då hade jag inte halkat in på ballonger och ansiktsmålning så jag kan inte riktigt "ångra" det. 

Vem saknade du?
Att umgås lite mer med syrran nu när vi inte bor ihop. Henne saknade jag! :D

 

De bästa nya människorna du träffade?
Linnea & Linnea, Elin, Louise, och alla andra man träffade på alla knasiga fester!

 Hade du några nyårslöften 2013?

Inte som jag kommer ihåg. Skulle väl fortsätta med träningen...?

 

Favoritprogram på tv?

Kollade inte på så mycket tv utan kollade på serier som vanligt. Orange is the new black och Once Upon a time var nya favoriter. 

 

Vad vill du säga till dig själv inför 2014?
Go for it! Du kan göra vad du vill och nå vilka mål som helst, jobb löser sig sen. Bara du har hälsan och dig själv så löser sig allt annat ;)


RSS 2.0