En allra sista konsert

Nu är jag hemma igen efter att ha köat närmare 60 timmar till Kent. Och det var det väl värt, typ.
De spelade Elever och Cowboys och jag har dog, var så chockad att äntligen höra dem live på riktigt att jag inte riktigt fattade det och kunde inte gråta som alla andra längst fram, bara stå där som ett fån. 
 
 
Så nu är denma turné slut och gud vet när vi får se Kent nästa gång. Fint avslut, tack <3

Handlar nödvändigheter...

hihi
För jag var i desperat behov av en ny skolväska som håller bättre än skiten jag har hemma, och jag dricker sjukliga mängder te och då SKA man ha en vattenkokare. Och den ska vara rosa. 
 
Och så blir det antingen denna eller en liknande....tycker om hur den ser ut men vill ha den längre i benen. Om man beställer en större kanske det blir jättestort överallt liksom. Kommer inte orka skicka tillbaka den vet jag ju. Aja. 
Eller nån av dessa...
 
 
MEN JAG KAN INTE BESTÄMMA MIG OKEJ?!

Näpp

Är inne i en personlig svacka osv så bloggen kommer inte uppdateras speciellt mycket. Men jag lever iaf. 
Finns på Instagram som Inspectorpink och på facebook. 

Soon


Här vill jag bo


Youtube

När jag frågar säger de flesta att ni hittade min blogg via youtube, men nu har jag inte frågat på länge och många av er kanske inte alls har ens en aning om att jag gör videos där. Så nu länkar jag skiten :D 
Och det var väl det jag hade för denna gång haha :D

Att ha 65G

Nu ska jag skriva ett väldigt personligt inlägg och jag förstår om ni inte kommer fatta osv men det skiter jag i :)
 
Ett problem jag har haft i flera flera år är mina bröst. Jag har ganska stora bröst och det säger jag inte för att skryta, jag önskar faktiskt att de var mindre. Varför är det jobbigt att ha stora bröst? Killar gillar ju stora bröst!
Ja, men när man inte hittar sin bhstorlek i någon affär alls blir det jobbigt. Tänk att du ska köpa en ganska tight tröja och den passar bra, men dina bröst får inte plats i den så de blir ihopklämda och du kan typ inte andas. 
Bikini har jag inte haft på väldigt länge eftersom det inte finns, senast jag badade med skolan badade jag i min bh. Som jag hittade på utförsäljning när de tog bort min storlek. 
 
Bröst består mestandels av fett så desto mer du väger desto större bröst har du. Likadant om du är underviktig är det vanligt att knappt ha bröst alls. Därför måste du vara normalviktig om du ska förminska brösten. 
 
Jag har inte bestämt mig om jag ska operera mig eller inte. Eftersom jag egentligen inte har några fysiska besvär vet jag inte om jag kommer göra det. Och nu pratar vi om att operera dem gratis av landstinget, för jag har inte 30 tusen att punga upp för en operation, lets get real liksom. 
 
Jag tar sällan bilder där ma ser hur stora dem är delvis för att jag nästan aldrig har så urringat osv, och delvis för att ja jag är ju inte bekväm med det så då vill jag ju inte se det på bild heller. Så jag fick gräva lite i arkivet för att hitta bilder...
 
Jag tycker inte ens mina bröst är så stora när jag bara ser dem sådär, men sen när man typ ser någon bild och när alla kommenterar fattar man ju. Så, jag har 65G i bhstorlek. Några frågor på det?
 
Yeah, grab those boobies!
 
Här är en bild när jag är ca 10 år. Ser ni mina boobies? Jag hade redan då C-kupa..
 
 

RSS 2.0