Öregruuuuuuund och Gifyo

Har ju höstlov kommande vecka så idag åker jag och Johan till Öregrund och bara myyyyser :D
Kommer troligen hem på fredag men man vet aldrig. Johan kommer ha med dig sin dator så jag kommer kunna blogga, och så ska vi se typ 30kg film om dagen!
 
Johan packar så jag passar på att gifa lite! :D 
 
 
Har inte en användare på gifyo utan använder Johans som han inte använder haha men ah, om ni nu undrade!
 

<3


Sephora öppnar i Täby Centrum!

Igår öppnade Sephora i Täby Centrum och såklart var jag där :D 
Det var drag queens där och kroppsmålningar gjorda av makeup artister från Makeup Forever. Awesome!
Tittade och ba VILL OCKSÅÅÅ GÖRAAA!
Sen gick jag in i butiken och tittade runt på Mufes produkter och Benefits, två märken som inte funnits tidigare i Sverige. Det fanns även Sephoras egna märke som hade väldigt stort utbud av produkter, allt ifrån massa smink till hudvård och tomma förpackningar. Till min förvåning var det inte alls lika dyrt som jag hade förväntat mig. Till exempel så kostade Makeup Forevers ögonskuggor 180:- vilket inte är så dyrt om man jämför med t.ex. Mac, där deras kostar 160:- för Mufes är mycket större, tror det rör sig om nästan dubbla faktiskt!
När studiebidraget trillar in ska jag köpa den jag suktat efter sedan 2008, nummer 92. Google it. 
 
 
Var där och handlade lite idag, köpte en fet turkos penna från Sephoras egna märke som ska vara vattenfast, ska använda den till ögonbryn och ska testa den ordentligt imorgon för att se om den håller!
Köpte även en smal liten snedskuren pensel från Mufe till ögonbryn, och en tom sprayflaska för det behövde jag. Sminkborsten kostade 120:- och pennan 100:- så det var inte speciellt dyrt. 
 
Alla bilder är tagna av mig med min Canon EOS 600D och är helt oredigerade :D
 
 

_


Nytt töntigt youtubeklipp

 
 

Haha jag vette fan

Tjääänare!
Praktikade idag som vanligt och....vänta lite, jag bloggade imorse va?
Japp. 
Hursomhelst så stod jag och Therese nästan hela dagen och kodade om html koden på deras nya tumblr. Det var roligt och lärorikt haha, går ju webbdesign och älskar att lära mig att koda! 
Så mycket frisör blev det inte idag alltså. Min lärare kom över och hälsade på och som vanligt alltid lika stelt. 
 
Johan kom och hämtade mig med bilen och jag tvingade honom att köra ända till Maxi för att köpa kaneläpplen. Köpte en hel påse, så mycket som fick plats. 450 gram naturgodis. Så jävla värt. Har liksom inte hittat det någon annanstans förutom där och Öregrund så när jag väl var där var det bara att passa på. 
 
Nu ska jag och Johan kolla på Föräldrafällan och dricka julmust, medans vi försöker överrösta Johans syrra Karin som står i vardagsrummet och sjunger kareoke på högsta volym. Lite fredagsfesti sådär. 
Imorgon ska vi till Slussen och fota till ett skoluppgift jag har i Foto A som jag missade igår eftersom jag var tvungen att gå hem för jag hade migrän. Men lätt som en plätt när pojkvännen är fotograf och har proffskamera. Det kan vara en fet fördel, inte för att jag egentligen behöver det :D :D (läraren gillar mig ok)
 
Haha nu ska jag sluta blogga. Egentligen har jag bara skrivit såhär långt för att Johan sitter och tjatar på mig att jag ska sluta blogga för att reta honom. Får se när han läser det här och kommer på mig :D
 
Hejdåååå
 
Gamla bilder på mig och Johan som jag hittade på den här datorn :D

Konstiga drömmar och FREEEDAG

Godmorgon!
Idag har jag praktik och börjar 12 så jag har en massa tid att göra sånt jag inte brukar hinna med på morgonen, typ tvätta håret och blogga. 
Drömde skitkonstigt inatt. Först var jag med Jocke Berg, vi var typ bästisar och tog bilder tillsammans och helt chill. De va najs! Sen plötsligt var jag någonannanstans, gravid! Fast min mage var inte större än den normalt är. Men jag var gravid, och skulle snart föda. Snackade med en gothtjej som hade ett par fett snygga platåskor. Sen skulle jag till gymmet och springa på löpbandet med Sanna Bråding, fastän jag snart skulle föda. Kom in i min gamla skola och alla sprang efter mig och undrade om jag verkligen var gravid, och jag ville inte kommentera det men jag sa att det var sant. 
Sen vaknade jag en halvtimma innan klockan ringde. Var uppe 3ggr i natt och snöt mig, har plötsligt blivit helt täppt i näsan. Vill inte bli förkyld igen!!!! :(
 
Nu ska jag blåsa håret. Sitter här och myser i min kigurumi som kom för några dagar sen. IT'S AWESOME!
Ska visa bild! 
 
Den är 12ggr mysigare än den ser ut på bild och jag har bott i den sen jag fick den :D första jag gör när jag kommer hem är att sätta på mig den, sov till och med i den inatt men utan täcke för det var jättevarmt. 
 
Nu ska jag försöka äta lite frukost och vara social med mammut. 

-

Alla skriver om hur de älskar hösten. Alla tränar och är nyttiga, smala tjejer som vill bli av med fettet. Alla skvallrar, alltid något att prata om. Alltid något att göra, alltid planer och alltid lite stressad.
Utom jag. Jag hatar hösten, äter glass till frukost och har aldrig mer än en sak planerad. Jag hatar hösten, och vintern. Träna är det värsta jag vet, visst man känner sig duktig efter men det är bara för att jag borde göra det. Jag orkar inte bry mig om jag har fett på kroppen eller magrutor, vad spelar det för roll? Jag har ingen att skvallra med, för är jag inte med Johan ligger jag hemma och kollar på film och virkar. Jag kanske inte har ett så jävla roligt liv, men jag gör det jag vill för min egen skull. Jag gör inget som jag borde göra bara för att alla andra gör det eller för att det är något man gör i dagens samhälle. Jag försöker inte heller vara unik_snöflinga eller revolutionera världen. Jag bara är. Och vet ni vad? Det får jag just nu.


HOS JOHAN VILKEN ÖVERRASKING HÄNDER JU ALDRIG VAAA

Hamnade visst hos Johan denna helg också....blir lätt så. Efter praktiken kom han förbi med bilen och körde hem till honom. Handlade redbull, mango och mangosorbet som ska kalasas på ikväll, han köpte munkar och godis. Snart är det middag med la familia och sen blire film. 
Imorgon ska jag på stan med mamma och köpa bh, till polismuseet och sen ska jag och Johan till Heron City och käka och gå på bio. Vi ska se Ted, haha det kommer bli awesome. 
Ehm....ja. Har inte så mycket mer att blogga om just nu!



Hösten är på väg

Godmorgon!
Idag börjar jag halv ett som varje torsdag, och det firades med en ganska så fet sovmorgon till halv tio, en enorm mysfrukost och kattgos. Håller just nu på att göra såntdär man tänkt göra länge men som inte blivit av men som egentligen inte är så jävla jobbigt, ska rensa upp skrivbordet på datorn och kolla vad jag behöver radera för att få lite minne ledigt. Sen blir det att försöka dra sig ur den varma sängen och orka klä på sig, fixa håret och sminka sig. Jag har verkligen tröttnat på allt sånt, kan jag inte bara få gå runt som jag ser ut hemma? Osminkad, glasögon, oborstat hår utan löshår och mjukiskläder. Helst mina mystofflor också. Tänk vad skönt det skulle vara!
 
Nu när hösten är här gör jag allt för att jag ska ha det så mysigt som möjligt så jag ska glömma att vintern är på väg, att det blir mörkare för varje dag som går och att det är snorkallt ute. Saknar att mysa på min fina balkong under en filt och med en kopp te, det är väldigt för mycket kallt för det nu. 
 
 
 

Upptagen med typ allt och det suger väl

Jag är så löjligt upptagen just nu att jag inte riktigt förstår det själv. Är det inte sova så är det skola eller träning, träffa någon, plugga, skriva projektarbete, äta eller något. Och sen börjar det om igen.
Nu ska jag skriva lite projektarbete innan jag mailar över det till min lärare, sen ska jag sova. Börjar 12.35 imorgon men ska troligtvis in till stan innan för att kika på ett par skor :)
 
Eh ja....det var väl typ det jag hade att skriva. Det blir liksom inte mycket roligare just nu. 
 

Latsmink som jag gör på lektionen haha det är bra att skolan är fylld med speglar ibland

Imorse vaknade jag med pojkvänsdoft från hans tröja, Jocke Berg på väggen som alltid, och en emos citat. Fint. 

Två smileys! haha skitkul...
 Fick hem lite nya nagellack och dessa är hemskt orättvisa bilder på dem men det kommer bättre sen!
Har klippt ner mina naglar för de blev sköra och gick av så det känns inte lika kul att måla naglarna och ta bilder på dem just nu, men det känns som att de snart kommer ifatt!
Understa raden är alltså de nya, sen har jag försökt hitta liknande lack i min låda men misslyckades med de flesta, yippi! :D 

IT'S FRIDAY

Tjo. 
Kom precis hem från praktiken och har nyss tryckt i mig ett mellanmål större än min frukost och lunch tillsammans brukar vara. Är proppmätt, ganska äcklig känsla men ah :D
Ska packa ihop grejer och sen kommer Johan och plockar upp mig så drar vi till Öregrund över helgen. Woho! 
Ska bli superskönt att komma bort lite från allt, ta det lugnt och mysa. 
För exakt ett år sedan var vi i Öregrund första gången tillsammans, det var höstmarknad precis som det kommer vara i helgen. Skillnaden nu är att det är snorkallt (okej idag har det ju varit fett fint väder, blå himmel med sol och grejer) och det känns som att det var hundra år sedan. Men det var exakt 364 dagar sen vi gjorde denna video:
 
Haha seriöst, helt sjukt länge sen ju?
Vi tänkte göra samma sak iår, bara för att vi faktiskt är så töntiga :D <3
Saknar mitt hår hela tiden, RÅÅÅWSAAAA ;____; miss you </3 
Och Johan var så långhårig. Eller ja, det är fan snart så längt igen. Ska faktiskt klippa det i helgen, fast bara i nacken. Han börjar få sin lilla fina flickpage igen haha :D 
 
Okej, nu måste jag packa. och sminka mig. Var för lat för att sminka mig imorse så slängde bara på mig foudation och ögonbryn. See ya!
(johan tar med sig datorn så ska faktiskt blogga i helgen! och färga håret haha)
 
Någon slags lösning på outfitbild. 

Tänd På

Hihi gissa vad? Jag såg mig själv i Kents nya video!!
Haha okej man ser knappt, but still!
Blir helt asdfghjkl när jag ser videon, minnen!!!! Och ändå var det inte så länge sen liksom. 
Kolla själv på videon här!
 

Drakulas Hemlighet <3

Y0Y0! you only yolo once. eller nåt. haha nä. 
Varit sjukt trött hela dagen, kan vara för att jag försov mig imorse. Vaknade typ fem minuter innan jag skulle gå :( Så pinsamt att komma sent till föreläsning, men det var en grym föreläsare och han verkade inte bry sig så jävla mycket att jag smet in 20 minuter sent. Supersynd dock att jag var det, eftersom det var så bra så missade jag :(
 
Japp. Hursomhelst. Pluggat projektarbete och det kommer bli grymt. Har dock en ganska abstrakt idé just nu, måste få den kristallklar innan jag kan börja jobba. Men då kommer det gå med vinden! Behöver dock hjälp av er, mina fina läsare. 
Någon som blivit inspirerad av Kent rent stilmässigt? Eller någon som har en speciell stil som lyssnar på Kent? (antingen poppare, att du ser ut som en sån som lyssnar på Kent, eller att du ser ut som att du verkligen inte lyssnar på Kent). Ska intervjua folk och de jag kan vill jag gärna fota och ha med i arbetet så jag kan visa olika stilarna. 
Så ja, mitt projektarbete inom frisör ska handla om Kent och deras stil. 
Knasigt att min mentor ba Kör på!!! när jag föreslog det. 
 
 
Nu ska jag sätta mig framför en gammal windows xp från 2005 och spela Drakulas Hemlighet. Någon som kört det? Bästa spelet någonsin <3 Min barndom typ. 
Träffa mig och gör något inside från Drakulas Hemlighet och vi gifter oss. 
 
 
[insert bild av Drakulas Hemlighet, är för lat för att faktiskt gå och fota omslaget och google suger]

Konstig dag

Kom hem med massa kläder igår men har inte haft tid att ta bild på det. Idag har jag träffat Markus Mustonen på stan (och fått panik över det) och haft håltimme som spenderades på espresso house med soyalatte. Sen har jag rensat nagellack, slängt 19st och har 21st som kommer komma upp till försäljning här på bloggen inom en snar framtid. 
Nu måste jag sova, tråkmåns jag är. Men fick inte alla 10 timmar igår natt så ska försöka igen inatt. Drömmer så sjukt mycket mardrömmar :(
 
Blogg.se förstör färgerna i bilden, fattar inte. 

RSS 2.0