Dagen D

Omg jag är så pepp på idag! Ska precis sticka ner och träna en sista gång innan lilla uppehållet tills på söndag. Klockan 16 idag tatuerar jag mig ÅH så spännande! Wiho! 
Följ min Instagram så får ni se min tatuering direkt efteråt! :)
Inspectorpink heter jag däääär okej <3

måste ta tag i mitt liv ok

Hej finisar!
Jag har varit väldigt dålig på att blogga senaste tiden, och till exempel ta bilder med min kamera istället för att bara ta mobilbilder. Men, så får det vara just nu. Januari och februari och ibland mars är värsta månaderna för mig, då jag mår som sämst. Nu iår har det ändå varit mycket bättre än tidigare år tack vare att jag har fått medicin och går regelbundet till min teraput. Så nu vet ni det :) när det börjar närma sig april, vår och värme brukar det bli lite bättre och då kanske bloggen också blir lite roligare. 
Hursomhelst, denna vecka har jag lov och det är så himla skönt att få vara borta från skolan med gott samvete. Idag och imorgon ska jag träna, plugga, ta långbad, tända ljus, dricka te, mysa med katten, plocka ordning i rummet, pyssla och bara göra det jag vill göra. På onsdag tatuerar jag mig och jag är så himla pepp, inte ett dugg nervös! :D På torsdag åker jag och Johan till Öregrund och stannar där till söndag troligtvis. Så skönt att bara komma bort och göra sånt man mår bra av. 
Hm...vet inte vad jag ska skriva mer. Har ätit skitdåligt senaste tiden, inte tränat på länge och bara mått skit, men nu idag ska jag ta tag i mina gamla vanor igen. Ska börja äta bra igen och träna mer, röra på mig och nu jävlar. För jag vet att jag mår bättre när jag tar hand om min kropp. 
Funderar på att lägga lite mer tid på träning och kost och visa det här på bloggen, dock vet jag inte om jag känner mig bekväm att visa kroppsbilder här på bloggen. Visst, med kläder på vet jag att jag inte ser speciellt stor ut osv men med bara underkläder trivs jag inte lika bra. Men det ska det bli ändring på! 
 
Nu ska jag slita mig ifrån sängen och klä på mig för att dra och träna. 
Vi hörs senare :)

Svammel

Har verkligen inte orkat blogga på sista tiden. Gjorde koloskopi idag, fett jobbigt. Var hardcore och körde utan bedövning. Om en vecka tatuerar jag mig. Lov på fredag. 19 månader med Johan på fredag. Öregrund på torsdag nästa vecka. Massa läkarmöten för att få iordning på ett och annat, vissa mer roliga än andra. Som att gå till min teraput, just nu undersöker hon om jag har någon diagnos. Väldigt roligt att svara på knasiga frågor okej. Äter popcorn just nu bara för att jag kan. Måste skaffa icakort så jag kan handla billig frukt. Inte varit i skolan sedan förra onsdagen, jag klagar inte. Måste färga om håret och limma i det som har lossnat men orkar inte. Vill spela wow men det funkar inte längre på min dator. Ska plocka ordning i rummet idag. Skulle vilja gå ner och simma på badhuset men vågar inte gå själv och det är antagligen massa småbarn där. Och smutsigt bland duscharna. Och kiss i badsängen. Usch. Men skulle vilja simma. 106 dagar kvar till studenten och 109 dagar kvar till Florida. Har jag berättat det? Ska till Florida i Usa med pojkvän plus familj i två veckor. Så pepp! Disneyworld, shopping, bada i Atlanten, äta massa gott. Kommer bli grymt. Måste bara spara ihop pengar så jag har råd att shoppa. Okej nu har jag svamlat tillräckligt, mycket mer händer inte i mitt liv just nu. Hej svejs. 
 

Tråkig

Hejsan!
Yes, nu har jag lite tid över att blogga på. Sitter vid pojkvännens dator med Kent på högsta volym eftersom pojkvännen plus hans päron sitter och snackar om något jag inte får veta om. Sneaky. 
Annars har jag inte så mycket att blogga om, jag känner mig ganska grå, trist, trött och orkeslös just nu. Jobbar, äter middag, somnar i Johans famn framför en film. Så ser mina dagar ut. Så får det vara just nu. 

fullt upppp

Den kommande veckan kommer vara enormt fullpackad med saker att göra. Ska jobba hela veckan, studiebesök på Wella på torsdagen och plugg i helgen. Ska bo hos pojkvännen denna vecka därför, mys! :D
Nu ska jag 1. äta lunch 2. duscha 3. sminka mig 4. träffa kompis i stan 5. middag med pojkvännens familj. 
Hörs!
 
 
(nya naglar wiho)

Ny video

 

RSS 2.0