...

Jag är så kluven till livet. Ena sekunden så älskar jag livet och alla minnen är underbara men sn finns det ingen mening och här sitter jag. En känsla av att jag kommer missa massor i livet, jag har bråttom. Du måste skynda dig.
Men vad vill man hinna med? Vad är viktigt? Vad spelar någon roll om 100 år? Tiden är knapp, den rinner iväg. Jag sträcker ut handen, men jag når inte livet. Min hand når inte ut, inte tillräckligt. Detta sökande, dessa frågor.
Vad det är jag letar efter har jag ingen aning.

Jättesen bild men min tårta!!


omg ur so scene

Jag fick kommentaren häromdagen av någon på youtube att "omg ur so scene". Sen var det en liten 97a som frågade mig på bilddagboken vilken stil jag hade.

Varför måste man bli inkategoriserad hur man än ser ut? och vill man inte göra det själv gör andra det åt en.

Det är som att man måste valt vilken stil man ska ha för att folk ska behandla en på olika sätt.

Jag har varit det mesta. Cyberravare, emo, lite goth, synthare, j-poppare, färgglad godis, och nu är jag tydligen scene. Jag hänger inte riktigt med varför jag är så jävla scene, för jag håller inte med. Ja, jag har färgglatt hår, mycket smink och oftast nuförtiden svarta tighta kläder, men jag tycker att om man ska vara scene så får man nog vara mer än så. Hade jag inte haft håret hade jag sett ut som vem som helst typ.

Egentligen är jag inte så sur och så caring som jag låter, men ja....det irriterar mig lite. Finns ju andra som bara väljer en stil dem gillar och strävar efter att hålla sig till den, men sån är inte jag. If I like something, I'll were it! :D




Nog om det!

Idag trodde jag att vi började 13.20 men Tji fick jag så börjar vi 9.45! Fortfarande inte så tidigt men har man sovit till halv nio blir det stressigt ändå....har än så länge hunnit klä på mig och sätta i linserna, yeah! Blir väl sådär krämigt sen (eh va?) ja.


Så nu har jag inte tid för er längre!

Min dag idag! (för alla bryr sig)

Vaknade imorse med panik, hade försovit mig. Kamma håret, in i duschen, tvätta håret, upp, torka håret, platta, styla, klä på sig, sminka sig osv. Kom ändå bara 10 minuter sent, bra jobbat ju!

Okej, jag tänker faktiskt inte skriva om hela min dag idag.

Men jag var på sommarjobbsmöte, och nu står jag och värmer dreads så att fingrarna blöder. Minns ni dreadsen jag visade för ett tag sedan, dessa?


Dom står jag och värmer om nu, för de är mycket fluffigare än på bilden.

Oh well, det blir skitfint!

Antingen ska jag ta ut löshåret, färga om håret och sätta i dessa på onsdag, eller så bleker jag bara utväxten och behåller löshåret ett tag till. Dessa ska jag iaf ha när jag sommarjobbar, så slipper man hålla på med håret. Tror jag!

Nä, nu ska jag fortsätta. Imorgon börjar jag 13.20 slutar 15.00, yeah! :D Då kommer Emma hit och fixar sitt löshår, sen ska jag värma klart dem jag inte hinner med ikväll.


Har inte så mycket roligare saker att skriva om just nu, so I'll blog you later darlings!

Pinkie Pie <3

Köpte i lördags och nu är hon min :D <3

21 maj


NY HEADER :D

Äntligen :D
Vad tycks?

Video från igår!

Video från igår :D


Videoblogg den 25e maj

Lite sen för jag glömde att jag hade laddat upp den haha

Filmtips!

Godmorgon! Sovit gott? Det har jag, för skräckfilmen vi såg igår var inte ett dugg läskig!

Vi såg Insibious, och jag kan bara rekomendera er att inte lägga era biopengar på den, ovärt! Gå då hellre och se Scream 4 (som förövrigt äger, jag älskar Scream-filmerna!) och typ ladda ner den istället.

Insidious handlar om en nyinflyttad familj, och så plötsligt hamnar sonen i någon slags koma, men läkarna hittar inte felet. Så de tar in en konstig tant som säger att deras son kan typ resa mellan olika dimensioner med sin ande och att han har fastnat i The Further (ja, ni hör ju hur det låter...) Sen ska pappan, som också kan göra detta, gå och hämta honom och bla bla bla.

Det enda jag fann obehangligt var att när pappan skulle hämta sonen och letade runt i huset, så stog det massa personer i vardagsrummet, och så var det en tjej i svart hår och mycket smink med ett typ gevär i handen, så log hon sådär stort ni vet? Gillar inte sånt.

Hursomhelst, kolla trailern först. Tycker man om sånahär filmer är den säkert skitbra.


Eh ja...................................

Nu är klockan halv tolv och verkligen dags att gå upp! Ska koka kaffe till mammut sen blir det att träffa en Star och krama om henne en massa. Om du läser detta så ska du veta att jag älskar dig <3


Inspektor


Cottoncandy <3

Hi gorgeous!


Idag är det fullt upp! Klockan nio ringde väckarklockan, och klockan halv tolv kom Alexandra för att få i sina dreads! Det blev skitfint och med lite pauser och så blev vi klara vid tretiden. Fick ett sms av knäppizen (Lollo) och så bar det iväg till stan för fika och shopping! Det blev yogurtglass med hallon och shopping på både MAC och BR, lyckliga jag! Fick med mig Blanc Type och Scene, och från BR köpte jag något som jag kommer visa någon annan dag :D

På vägen hem stog det massa stånd vid Sergels Torg, så jag köpte mig en enorm sockervadd :D Ih! <3

Haha till mitt försvar kan jag säga att JAG VAR INTE BEREDD! :D
Hursomhelst, sockervadden var ENORM!!!

"Din tunga är helt rosa!" "Va, är den? Fota!!"
Haha ny profilbild på facebook :D <3

Här är fina Lollo själv :D

Snyggisarna :D

Sen drog vi till Rigoletto och köpte biobiljetter till nån skräckis. Klockan nio börjar den, så just nu sitter jag och käkar middag, sen drar jag!



Hoppas ni har en fin lördagskväll, för det kommer jag ha!

Foundation

Ida: Tack för tipsen:) Så jag har några uppföljar frågor:) Då det kommer till bas vilken är din favorit foundation ? Och om du har provat makeupstore's flytande foundation är den bra och värd pengarna?:) Och är det bättre med ett transparent puder eller ett med färg? Tack på förhand ;D

 

 

Hej igen Ida!

Jag har ännu inte hittat en foundation som jag älskar eftersom jag aldrig hittar den rätta färgen. Just nu blandar jag två olika och båda kommer från mitt favoritmärke MAC. Jag använder Studio Fix Fluid i NC15 och Face&Body i White (Pro, finns inte i Sverige) och blandar dessa för en bättre färg. Det funkar rätt bra men jag vill gärna ha mer täckning och funderar på att köpa ett täckande mineralpuder att ha över.

Nej, jag har inte provat någon foundation från makeupstore eftersom de är på tok för mörka för mig.

Jag gillar transparenta pude, man kan ha dem året runt och ska man sminka andra passar det då också. Vill man ha mer täckning kan ett färgat puder vara bra, men då får man se till att det är i rätt färg :)

Som man ser på denna bild matchar min foundation inte alltid...inte snyggt!
Matcha aldrig din foundation med ansiktet, matcha till bröstet!

Svar på frågestunden!

Lite frågor fick jag allt :D
Nästa gång får ni dock vara bättre, för jag tycker att sånthär är skitkul :)


becca: om du måste välja en sak av allt ditt smink du fick ta med dig till en öde ö va skulle det va? :D
Svar: Oh, easy one! Jag skulle självklart ta med mig min primer med spf 50, så jag inte bränner mig ;D Smink behöver man inte på en öde ö!

sputnikk: tjo tjo! vart köper du dina lösögonfransar? c: + jag ääääälsakr ditt hår! <3
Svar: Jag brukar handla på Åhléns, Ardells fransar! Mina favoriter är 115 och 111. Tack!

Sanna Awesome: 1. Vilken är din favorit affär? 2. Vars brukar du köpa din hårfärg? Kram! <3
Svar: 1. För kläder är det HM, annars för typ allt så eBay :D 2. Jag brukar handla på BeeUnique!


maja: har du gjort kent tatueringen eller vill du bara göra den?
kan du inte lägga upp bild på alla färger och frisyrer du haft ? :)
Svar: Nej, jag ska göra den nästa vår, när jag fyller 18 år! Vill ha den proffsigt gjord och 10 år efter jag upptäckte Kent är en bra tidpunkt.
Oh, tyvärr så säger jag...kanske. Nån gång. Det kommer vara hundratals bilder utan att överdriva, och det skulle vara en veckas arbete bara att gå igenom datorerna här hemma och hitta alla bilder och sortera! Det finns dock ganska många på youtube :)

Sara Branting :3 : Vart köper du ditt löshår och för typ hur mycket? ;3
Svar: Jag brukar handla lite överallt, har inte hittat ett ställe där jag är helt nöjd. Det superlånga jag hade i vintras köpte jag på Rapunzel, och det jag har nu är köpt av en kompis och jag vet inte var det är köpt. Har även handlat på Taj Mahal tidigare, men då var jag inte nöjd. Annars kan jag rekomendera Kilmanjaro om man bor i sthlm :)
Priser finns på rapunzels hemsida, och det är väl ungefär samma pris överallt.


Mmmato: Wow you should start writing in english please! :D
I follow you on youtube and happened to find your blog :) I know i should understand swedish, bcuz i'm finnish.. but oh, well too bad... Now i can only suffer in self pity that i didnt want to learn your language at school... XDD
Answer: Oh, Sorry :D Theres is Google Translate now on my blog, unfortunatly the grammar sucks x)
I don't really have so many international readers so I feel like putting down extra time to translate every blogpost. But if you are finnish, then it should be quite easy to learn swedish, most people talk swedish I've heard.

ida: Vad skulle du rekomendera till en som är nybörjare med smink?=)
Svar: Youtube! Jag har lärt mig typ allt jag kan genom timmar (eh...veckor snarare) av stirrande in i datorskärmen. Det är dessutom grymt bra träning för engelskan! Sen är det bara att öva öva öva. Har man en stadig hand och lite känsla för stil och form så är det ganska lätt att lära sig :) Att kopiera andras sminkningar är också ett bra sätt att lära sig, för då kan man liksom jämföra och se vad man behöver förbättra!
Produktvis kan jag inte säga så mycket, mer än något jag skulle vilja att jag tänkt på när jag började sminka mig lite mer; att ha en snygg bas innan man går crazy på ögonsminket! Har man en väldigt röd hud som jag har och bara slänger på massor med ögonsmink ser det lätt konstigt ut. Sen att skaffa en bra ögonskuggsprimer är väl det andra, då kan man sminka sig med vilka skitskuggor som helt (typ) och det ser bra ut :) Lycka till!

J.: Var bor du? Nära stan med tanke att du går i skolan där va :S?
Vad har du fått lära dig under ditt första år på gymnaiset ? :)
Vad för musik lyssnar du på? Genre
Svar: Jag bor i Enskede, så det är en bit bort. Men jag har oftast inga problem med att gå upp tidigt för en ganska lång resväg på 45 minuter :)
Massor! Mest om hår dårå, och matte, eftersom de andra lektionerna är pretty B. Jag valde ju till Matte B och där har jag lärt mig massor, sen har vi ju lärt oss att klippa, tona, slinga, göra uppsättningar osv på frisörlektionerna, det är nog på dem jag lär mig som mest!
Trodde de flesta hade fattat det, men jag DÖÄLSKAR KENT :D<3
Sen lyssnar jag på Lady Gaga, Jeffree Star och töntmusik, typ schlager :D

Ida :): 1.Var köper du din hårfärg?
2.måste du blondera håret innan du färgar det? :))
Svar: 1. Jag handlar på beeunique, länkat lite ovanför redan! :D
2. Japp! För att färgen ska fästa måste man först öppna hårståets fjällskikt så att färgen kan tränga in, sen eftersom den är ljusare än min naturliga hårfärg måste man bleka innan. Bleker man inte innan och slänger på en rosa toning i ett brunt hår blir håret brunt. Blekningarna skadar håret, men inte så mycket om man bara blonderar en gång på samma ställe, utväxten i mitt fall. Toningarna sliter inget alls och när jag byter färg skadar det alltså inte på håret eftersom jag inte bleker mellan.

Det var det! Puh, inte så många frågor men jag babblar på i vanlig ordning :D
Hoppas ni tycker att ni fick bra svar, och sen vill jag peppa er att kommentera mer! Jag har närmare 100 läsare nu och oftast inga komentarer alls, känns lite trist! Så, bomba mig!
Vad vill ni läsa om, vad vill ni se? Tell me! :D

Fullt upp tummen upp

Tjo!
Har fullt upp med att göra klart dreadsen, hon kommer imorgon och flätar i dem!
Svarar på frågestunden imorgon :)

Godmorgon!

Nu sitter väl de flesta av er i skolan, men jag ligger här i sängen med en kisse i knät, mys!
Har precis käkat frulle, vaknade med magvärk som vanligt och försökte äta bort det. (Nepp det funkade inte)
Min enda lektion idag pågår mellan 12.40 och 14.00, en svenskalektion som kanske är den värsta på hela veckan. Och Jossan svarar inte i telefonen, så jag vet inte när vi ska ses. Uh, jobbigt allt blev :(
Satt uppe till halv två och tuperade dreads, duktigt! Jobbade så effektivt att min timlön gick från 10 till 30 kronor i timman! Fortfarande inte mycket men en klar förbättring.
Ska nog försöka gå upp nu trots att magen säger nej.
Vi hörs!

Frågestunden fortfarande öppen!

Go kväll!


Idag har varit en speciell dag, konstig typ.
Imorse var det frisörlektion och då passade jag på att tvätta och färga om håret, la i lite mer rosa :D
Sen hade vi svenskaprov, det gick rätt så skitigt. Och imorgon har jag en fet uppgift, plus att hon vill att jag ska göra muntlig presentation också. Åh, orkar inte! Det är min enda lektion, så jag är sjuukt sugen på att skippa den (skolkar ju aldrig annars)

Sen drog jag hem och tuperade dreads, och träffade Star med sin mamma inne i stan för att handla löshår, ska sätta i det nästa vecka! :D Blev också bjuden på middag, Tack! :D
Sitter här och tuperar dreads, har sovmorgon imorgon eftersom jag bara har svenska, så jag ska stanna uppe extra länge och jobba!
Imorgon ska jag kanske träffa Jossan efter skolan, ih! <3

Nä, back to work!



ps. frågestunden kommer att vara öppen ett tag till, känns lite doll att svara på typ 5 frågor. Så, bomba mig! :D

Glöm inte frågestunden!

Hörrni, glöm den inte!
Får massa frågor men nu tycker jag att ni kan ställa alla i samma inlägg ;)
Zniggt!

Fluff!


Frågestund!

Japp, nu blir det frågestund!
Fråga mig vaaad som helst så svarar jag om några dagar :)
säg frågestund 10 ggr.

För en gångs skull

Nu har min hetsiska vecka börjat!
Idag fick jag reda på att jag har både mina matteprov på samma timma! Eh...va?
Ja, så då fick man ta en tripp till rektorn och ta ett snack! Så nu är det fixat iaf :)
Sitter som sagt och pluggar matte...uh, dööö!
Har för en gångs skull jättelust att tupera dreads, men icke!
Ohwell, det blir en timma matte till sen ska jag tupera dreads och kolla på film innan jag går till sängs.
Nu vet ni :D

Fina jag

Sitter och pluggar matte B, woho!

Fridorna

En liten bild från i lördags, fler kommer nog!
Jag och fina Frida :)<3

Visste ni att jag har tumblr?

Klicka på bilden för att komma dit!

att fotografera en förbjudet att fotografera-skylt


Så jävla personligt alltså

Det känns som att alla är så jävla personliga och wall of text på sina bloggar. Min blogg är typ 80% bara fina bilder som jag tycker om, och egobilder.

Frågan är, borde jag posta något mer utlämnande om mig själv eller räcker det som jag är?

Vill folk verkligen veta vad jag gör varje kvar i mitt liv, allt jag gör?

Är det så jävla intressant?



Oh well, kan ju faktiskt bli lite personlig och berätta hur jag planerat följande vecka!

Måndag, alltså imorgon, då blir det en lite längre sovmorgon, sen har jag datorkunskap vid halv 12, slutar halv två eller vad det är. Då blir det hem och plugga.


Tisdag, då är det först min sista MatteB-lektion, vi ska ha prov och jag har inte varit där på typ 3ggr så det kommer väl att gå skit. Aja, sista lektionen iaf. Sen har jag Hälsa, då ska jag lämna in ett arbete om en hjälporganisation jag inte har gjort, trevligt.

Lunch, sen kanske en MatteA-lektion. Frisör en timma, sen slutar jag.


Onsdag, sovmorgon en halvtimma för den andra delen av Mattenationella, som jag gör i hopp om att höja mitt betyg, en sista chans liksom. Sen är det lunch, Svenska, där jag ska ha prov på Antikens Grekland och där har jag läst tre sidor av 20, sen har vi kanske Engelska, och sen Idrott ute. Efter det ska jag på stan med Star för att inhandla hårgrejer inför hennes bal.


Torsdag, då är det Frisör på morgonen, Lunch och sen Svenska. På torsdagen sätts betygen! Efter den dagen ska jag hem och kötta dreadstillverkandet, har en del kvar som ska vara klart på lördag men det går snabbt när man väl sätter igång!


Fredag, då är det sista Bildlektionen och betygssamtal (Jag är nog garanterad ett VG, annars blir jag pissed, men jag hoppas på ett MVG om man jämför med de andra, som också vill ha VG) och sen Arbetsmiljö. Lunch, Frisörlektion och kanske en Engelska, vi får se. Efter skolan drar jag hem och köttar dreads igen, sista dagen innan de ska vara klara.


Lördag, ja då kommer hon som ska ha i sina dreads hit. Då får jag lön, wiho! Sen på kvällen ska jag kanske träffa Linda, vi får se. Eller Lollo. Vi får se.


Söndag, ja då vet jag faktiskt inte riktigt än.


Veckan efter det, datum 30-31-1-2-3-4-5 så blir det också en del!

Måndagen är det skola, och tisdagen också. Ledig onsdag, torsdag, fredag. På fredag är det Uppcon, WIHOO! Stannar där tills söndag, så där går hela helgen.


Veckan efter det, den 6-7-8-9-10-11-12 så är det först måndag, tisdag, onsdag, då går jag i skolan. Slutar den 10de, alltså onsdag. Sen har jag helgen fri och veckan efter det börjar jag jobba, alltså på måndagen den 13de, Parkarbete!





Så nu vet ni! (och jag)




do want!


vetni

Vet ni vad?

thihihi


Igår vare fest!

21 hairdrobare i en liten lägenhet fullt med mat och dryck, vad kan möjligen bli bättre?
Vi räknade ner till jordens undergång klockan 18 och skålade, men inget hände haha syynd.

Jag hade skittrevligt, som vanligt med detta folk. Kom dit vid halv fyra och var hemma vid ett på natten, haha lång fest! Bilder kommer såfort någon fixat, jag tog med mig kameran men glömde såklart att ladda batteriet innan jag drog :(

Idag är det söndag, softdag. Sitter i sängen och gör dreads, har inte ens en vecka på mig att göra klart så jag måste lägga på ett kol nu! Sen ska jag plugga lite Antikens Grekland och matte, och på onsdag sätts betygen! Skönt, för då är det snart sommar ju!

Nå, vad gjorde ni igår? :)

mitt ansikte matchar inte resten av kroppen


Jag är livrädd för att leva, och jag är dödsrädd för att dö


Värd dag!

Halvjobbig dag.
Skulle haft nationella men hade en förjävlig mensvärk, kul. Legat inne hela dagen, sen klädde jag på mig och sminkade mig och drog ner till min gamla skola för musikal :D Fett gulligt!
Var nere på posten och skickade iväg lite grejer, köpte 3 liter påskmust för 14 kronor, VÄRT!
Snodde lite hårfärg av Lollo också, så på fredag blir det lite fixafixa inför lördag!
Seg och dåsig för alla tabletter jag käkat, haha snygg jag vet!

Ga.Ma plattång!

Äntligen!
Det sved i plånboken men det var dte värt, jag kan verkligen rekomendera denna till alla som letar eftr en ny plattång! Värms upp skitsnabbt, och håret känns faktiskt bättre när man har plattat det.
Går inte att beskriva, ni måste prova den!

Godmorgon finisar!

Idag är det måndag, allas favoritdag, right? höhö
På mitt schema idag står det datorkunskap, läxläsning och dreadstillverkning. Inte världens mest latjo dag, men fan det kunde varit värre!
Igår var det ju städdag, fick en ny skrivbordsstol, spegel och så satte jag upp mina Kent-fåglar. Hade tagit ner dem när jag möblerade om, och hade aldrig tiden för att fixa upp dem igen. Men nu så!
Och nu börjar jag faktiskt få bråttom om jag ska hinna med allt jag planerat innan jag drar till skolan.
Har nämligen inte gått upp ur sängen än, höh :)
Puss pårej! :*

NOTD: ORLY Halley's Comet


Hårplaner!

Här smids det hårplaner! Dessa, gjorda av finisen Tilda, ska användas i sommar! Slipper köpa dyrt löshår och slita det, sjukt mycket skönare med dreads, bara att värma om det skulle behövas.
Så ja, jag kommer att bli rosa igen.

ESC!

Ikväll var det ju Eurovision Song Contest. Inget jag direkt kollar på men kikade lite hos Star innan jag dro, såg dessa!
Faktiskt, coola. Fast deras scen-kläder var bättre än de i videon, men sjukt konstiga snubbar och "She got her lipstick on" sätter sig på hjärnan rätt bra :)
Nu ska jag sova! Ska upp tidigt och städa imorgon, och göra dreads!
Höres :*

<3


Sörjedag.
Längtar till Oktober.
Det är inte officiellt än så jag kommer inte berätta något.

Hahaha omg *kan inte andas*


Bus

Var busig och blekte slingor i skägget på min man.

LSD

Tjo!
Har nyss kommit hem från en rätt så seg dag i skolan. Nationellt prov imorse osv.
Lunchen var dock trevlig!
Sitter här och dör av värmeslag, det är meningen att jag ska plugga och skriva ännu mer om LSD, men vem orkar i den här värmen? Gaah...
Oh well...ska sluta klaga.
Ser inte direkt fram emot helgen då jag har massor av trist att göra :(
Vi hörs senare!

Ögongodis

Jag är lyckligt lottad.
Tur i oturen.
Jag går i en skitskola, meeeen...
Jag har ögongodis att titta på varje dag :D<3
Mhhhm....

kort inlägg

Nu blir det bara ett snabbt inlägg för jag måste sminka klart mig och sen dra!
Igår var skittrevligt, och jag fick massa fina presenter. Tack finisar <3
Glömde tyvärr att ta massa bilder, annars hade ni fått det!
Idag ska jag på HDträff, sen ikväll blir det Rockkarusellen, finalen. Wiho!
Så vi lär väl höras när jag kommer hem, innan jag drar iväg igen :)
Puzzz!
ps. jag har lite beslutsångest, ska jag ha kvar det lila håret, eller färga rosa, eller ha något mittimellan? ds.

Kalajs snart

Tjolahopp!
Nu är jag hemma efter en kort dag i skolan, förvånadsvärt trevligt också.
He.....ah.
Mammut är på väg hem nu och sen blir det att fixa inför mitt kalas!
Ja, kalas. För jag vill inte bjuda in folk på fest och röj hemma hos mig.
Fick hem två läppstift som jag köpte av en tjej;
MAC Fashion Mews från Hello Kitty-kollektionen för några år sedan, och Pretty Please som är permanent.
Asnajs!
Nä, nu måste jag skynda mig! Vi hörs senare :*

tråkig rubrik

Mer död än levande.
Sitter hemma med magvärk, äter ägg just nu. Ska sen torka håret och klä på mig och möta mammut vid ica, vi ska handla till mitt kalas imorgon. Alla inbjudna kommer! Yey! :D
Igår på modevisningen, det var totaly awesome för en anledning.
Mhm <3

MEN VAD ÄRE SOM STIIINKEEER??!

Hej bloggis!
Idag är en full dag. Nationellt prov i Engelska A, uppsats, det gick väl sådär. Hann inte riktigt komma på att det var nationellt prov, så jag var helt lugn. Fick reda på det igår så hann inte bli nervös.
Nu skulle jag egentligen fortfarande varit kvar på skolan och fixat hår på modellerna inför modevisningen ikväll, men jag var så jääkla trött och hungrig så jag drog hem. Var nämligen bara jag som skulle gå från min klass och parallel-klassen, och eftersom jag inte är totaly awesome på uppsättningar ville jag inte komma där själv.
Meeen så smsade Star och sa att hon skulle dit, så jag drar dit och kollar på visningen istället för att hjälpa till haha :D
Kom nyss på att det kostar 25:- hm.... oh well!
Idag brann det på KTH.
Det var knäppt; Vi satt i matsalen. Jag ba Vad är det som luktar? Ingen kände något. Ja ba MEN VAD ÄRE SOM STIIINKEEER??! Alla ba Va???
Sen efter typ 20 minuter så ba Vad är det som luktar? Ja ba MEN DET VAR JU DET JAG SAAA?!
Kom ut på skolgården, stinker brandrök. Jaha, då är det väl någon som tänt på skiten. (äntligen)
Gick upp till klassrummet och så kommer det en lärare och ba Det brinner på KTH.
Jaha.
Där bor Jossan, var min första tanke.
Sen går jag in på facebook, då har Jossans mamma Pernilla fotat röken och brandbilar, det var ju precis över gatan det brann.
Ah, tänkte att alla ville veta.
Nu ska jag fixa sminket, gå på toa, kolla på Albert Hofmanns Poison (LSD-film) och sen ska jag draaaaaaa!
Hare! :*

Min största kärlek i livet <3

Det går inte att beskriva hur jag känner, det är magiskt. Jag gråter, skakar, får gåshus och ba...ÅH! <3
Dethär var en av sommarlåtarna 2010, och jag glömmer den aldrig <3
Första låten på konserten, här stod jag och grät längst fram och jag kan fortfarande inte lyssna på den låten utan att gråta, för att inte nämna hur jag känner när jag ser liveklipp från The Moment...
Och här är ännu en magisk Kent-kväll med Lollo, en vecka efter Arvikafestivalen. (inte jag som filmat men ni fattar) Det är exakt samma som på Arvika iaf. Fast det var röjigare på Arvika.
Och Det finns inga ord är nu en av mina favoritlåtar och blev ett stort minne av sommaren 2010 <3
Och precis exakt när detta spelades in satt jag med Lollo och myste och sjöng och <3
Det var en helt underbar kväll, det finns inga ord liksom.

Nu sitter man här och ska krysta fram en rubrik igen...

Hej bloggis!


Igår var det ju valborg och som kanske många av er satt jag kvällen innan och Forever Alone-ade lite eftersom alla hade planer utom jag. Haha, drog iaf ut till den närmsta brasan och träffade folk, det var trevligt och ja, spontant :)

Blev en riktigt lugn kväll eftersom ingen hade lust att röja just för att det var valborg. Det är ju liksom som vilken helg som helst, egentligen. Vi satt iaf vid brasan och det var skitmysigt. Gitarr och stereo, marshmallows och så, det var mysigt!

Idag ville mammut hitta på något så vi mötte upp min syrra vid gullmars eftersom hon inte sov hemma, så drog vi till stan. Kikade på skor till mig, måste ha nya converse, men eftersom jag ville kolla om de fortfarande har kvar paljettconverse på SkoUno så köpte jag inget.

Det var iaf alldeles för kallt för att typ ta en glass ute eller nåt, så vi drog till Pizzahut :D

Och för första gången ever, åt jag upp hela min caesarsallad! Helt sjukt mycket mat, men jag hade inte käkat något sen frullen så. Drack 1,5l cola också, höhö :D

Nu är jag hemma och eftersom jag är ledig imorgon ska jag ta en lugn kväll utan plugg idag, och sparar det tills imorgon. Då blir det plugg, gymmet och lite sånt.

googlad bild

Hur har ni haft det i helgen, var det valborgs-röj eller lugnt?


Puss :*

RSS 2.0